Yardım fake romdan dolayı güncelleme yapamıyorum

Kmkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
13 pro plus 5g
Konular
1
Cümleten selamın aleyküm, hayırlı akşamlar. Yurt dışı redmi note 13 pro plus 5g kullanıyorum. Çin cihazı, ve çinde fake rom var, fake olmasına rağmen sıkıntısız bir rom yani her yer Türkçe ve yazı fontları da falanda sıkıntı yok (bazı fake romlarda fontlarda ve telefon ekranındaki bazı yazıların İngilizce veya çince olması sorununu görmüştüm bende öyle bir sorun yok) daha direnç işlemi vs. hiçbir işlem yapılmadı cihaz alındığı gibi duruyor daha. Fake romdan kaynaklı güncelleme yapamıyorum ve HyperOS 2 gelmiş bu cihazlara ama ben yapamıyorum ve yapmakta istiyorum, bu fake romdan kurtulmanın bir yolu varmı veya fake rom varken güncelleme yapmanın bir yolu varmı ? Amacım fake romdan kurtulmadan ziyade telefonumu HyperOS 2'ye güncellemek istiyorum (yakın zamanda aldığım yere direnç işlemi için gideceğim, biraz uzun bir yazı oldu başınızı ağrıttım, hakkınızı helal edin) H.kadioglu hocam rica etsem fikir verebilir misiniz ?

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
29
Cümleten selamın aleyküm, hayırlı akşamlar. Yurt dışı redmi note 13 pro plus 5g kullanıyorum. Çin cihazı, ve çinde fake rom var, fake olmasına rağmen sıkıntısız bir rom yani her yer Türkçe ve yazı fontları da falanda sıkıntı yok (bazı fake romlarda fontlarda ve telefon ekranındaki bazı yazıların İngilizce veya çince olması sorununu görmüştüm bende öyle bir sorun yok) daha direnç işlemi vs. hiçbir işlem yapılmadı cihaz alındığı gibi duruyor daha. Fake romdan kaynaklı güncelleme yapamıyorum ve HyperOS 2 gelmiş bu cihazlara ama ben yapamıyorum ve yapmakta istiyorum, bu fake romdan kurtulmanın bir yolu varmı veya fake rom varken güncelleme yapmanın bir yolu varmı ? Amacım fake romdan kurtulmadan ziyade telefonumu HyperOS 2'ye güncellemek istiyorum (yakın zamanda aldığım yere direnç işlemi için gideceğim, biraz uzun bir yazı oldu başınızı ağrıttım, hakkınızı helal edin) H.kadioglu hocam rica etsem fikir verebilir misiniz ?
Öncelikle diğer konuyu kapatım tek bir konu üzerinden devam edelim.

Cihazınız çin cihazı olduğu için global vs rom da açılmaz sonra uğraş dur yaparsınız.

Direnç işlemi ile veya yazılımsal kayıt sonrası stock rom yüklenir ve iki kayıt biçiminde de güncelleme alır

Bu cihaz da bl açılmayacağı için yazılımsal kayıt yaptırabilirsiniz..

H.kadioglu bu konu da yardımcı olacaktır.

İyi forumlar dilerim

Kmkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
13 pro plus 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle diğer konuyu kapatım tek bir konu üzerinden devam edelim.

Cihazınız çin cihazı olduğu için global vs rom da açılmaz sonra uğraş dur yaparsınız.

Direnç işlemi ile veya yazılımsal kayıt sonrası stock rom yüklenir ve iki kayıt biçiminde de güncelleme alır

Bu cihaz da bl açılmayacağı için yazılımsal kayıt yaptırabilirsiniz..

H.kadioglu bu konu da yardımcı olacaktır.

İyi forumlar dilerim
Yanıtınız için çok teşekkürler hocam, hayırlı günler Allah'a emanet olun

Moderatör tarafında düzenlendi:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
29
Yanıtınız için çok teşekkürler hocam, hayırlı günler Allah'a emanet olun
Rica ederim ne demek, açıklayıcı olup anladıysanız ne mutlu bize iyi forumlar teşekkür ederim hayırlı günler :)

Üst Alt