Yardım Fake rom REDMİ 5 PLUS

Mamerta

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet Önc
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Telefonumun bugün fake rom olduğunu öğrendim. 9.2.6.0.0. NEGMIEK yaziyor. Ve bunu düzeltmek için ne yapicagima dair hicbir bilgim yok. Sizin yardimseverliginizle adım adım anlatabilicek birini arıyorum teşekkür ederim

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Telefonumun bugün fake rom olduğunu öğrendim. 9.2.6.0.0. NEGMIEK yaziyor. Ve bunu düzeltmek için ne yapicagima dair hicbir bilgim yok. Sizin yardimseverliginizle adım adım anlatabilicek birini arıyorum teşekkür ederim
Hocam cihazınızin durumunu özelliklerini yazarsanız daha kolay yardımcı olucak arkadaşlar vardir.

Mamerta

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet Önc
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazınızin durumunu özelliklerini yazarsanız daha kolay yardımcı olucak arkadaşlar vardir.
Redmi 5 plus 64 gb / MIUI global 9.2 ( kararlı) / 9.2.6.0.0(NEGMIEK)/ android sürümü 7.1.2/ valla 5 haneli diyince fake olmuyormuş galiba zaten herkese guncelleme geldi bana gelmedi aşırı modum düştü hocam

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
O telefonu satan arkadaşı bulun cihazı bi güzel kafasında kırın baktınız rahatlamadınız suratını darma dağın edin bi daha böyle kaypak iş yapmamayı öğrensin.

Mamerta

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet Önc
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
O telefonu satan arkadaşı bulun cihazı bi güzel kafasında kırın baktınız rahatlamadınız suratını darma dağın edin bi daha böyle kaypak iş yapmamayı öğrensin.
İnternetten bir daha telefon alırsam ***********************************

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Merak etmeyin cihaz elinizde patlamadı yazılımsal bi durum eğer rom atma ve xiaomi konusunda bilgiliyseniz şuan son sürüm android 8.1 ve miui 10.2.3 bunu yükleyebilirsiniz olmadı işini bilen bi telefoncuya götürüp yazılım yükletin.

Mamerta

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet Önc
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Merak etmeyin cihaz elinizde patlamadı yazılımsal bi durum eğer rom atma ve xiaomi konusunda bilgiliyseniz şuan son sürüm android 8.1 ve miui 10.2.3 bunu yükleyebilirsiniz olmadı işini bilen bi telefoncuya götürüp yazılım yükletin.
Ustam gram bilgim yok öğrenciyim kendim yapmak istiyorum telefoncuya para bayılmak istemiyorum pek

Üst Alt