Yardım Fake rom orjinal e geçme

kem4l77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
K
Cihazım
Redmi Note 12 +
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Foto
Telefon Modeli
Redmi Note 12 PRO PLUS
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
7 gün once Redmi Note 12 Pro Plus 5G KVK garantili cihaz aldım, cihazın iki IMEI'de ithalat yoluyla kutudakiyle aynı kayitli Xiaomi gözüküyor fakat cihaza guncelleme gelmiyor ve şarjı çok hızlı bitiyor. ROM'un sonu xn ile bitiyor ne yapmam lazım? Cihazın sıfırlanmasını asla istemiyorum güncelleme almasini istiyorum ve şarj sıkıntısının geçmesini, teşekkürler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-08-19-42-19-247_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-04-08-19-42-19-247_com.android.chrome-edit.jpg
    396,3 KB · Görüntüleme: 15

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
15
İmeilerin orijinal kayıtlı olduğundan emin miyiz? Yoksa aynı veya çok yakın bir modelin imeisini mi atmışlar acaba? 22101316UCP ise model kodu, doğru cihazdır. Fakat bu cihazın resmi olarak türkçe dil desteği yok, çin cihazı ve çin romlu şekilde olduğu için fake rom atıp türkçe dil desteği getirmişler.

Fake ROM'dan türlü şekillerde kurtulmak mümkün, ama SIFIRLAMADAN mümkün değil gibi. Rom atılsa da cihaz açılmıyor sıfırlamadan. Ufak da bir uyarı yapayım eğer bootloader kilidini açacaksanız Miui'de iken açın. Hyperos'ta uğraşmayın.

Oyla:

kem4l77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
K
Cihazım
Redmi Note 12 +
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmeilerin orijinal kayıtlı olduğundan emin miyiz? Yoksa aynı veya çok yakın bir modelin imeisini mi atmışlar acaba? 22101316UCP ise model kodu, doğru cihazdır. Fakat bu cihazın resmi olarak türkçe dil desteği yok, çin cihazı ve çin romlu şekilde olduğu için fake rom atıp türkçe dil desteği getirmişler.

Fake ROM'dan türlü şekillerde kurtulmak mümkün, ama SIFIRLAMADAN mümkün değil gibi. Rom atılsa da cihaz açılmıyor sıfırlamadan. Ufak da bir uyarı yapayım eğer bootloader kilidini açacaksanız Miui'de iken açın. Hyperos'ta uğraşmayın.
Benim şuan ne yapmam lazım ve yapsam şarj durumu geçer mi

Oyla:

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
12