Yardım Fake rom mu orijinal mi

mevlutkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlüt
Cihazım
14T Pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.7.0.UNNMIXM
Telefon Modeli
14T PRO
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonu bu gün aldım biraz kurulum yaptım şarjı doldurdum,pubg kurdum oyuna girdim,ancak 2. Maçtan sonra telefon baya ısındı donma yaşadım, sebebi nedir acaba konu hakkında yardımcı olur musunuz cihazım toplama falan olabilirmi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Telefonu bu gün aldım biraz kurulum yaptım şarjı doldurdum,pubg kurdum oyuna girdim,ancak 2. Maçtan sonra telefon baya ısındı donma yaşadım, sebebi nedir acaba konu hakkında yardımcı olur musunuz cihazım toplama falan olabilirmi
Hangi uygulama hocam bu baktığınız

Oyla:

mevlutkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlüt
Cihazım
14T Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
memeOS
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon ısınmaz oyun için en fiyat/performans cihaz dediler 3 oyun atınca telefon alev gibi oluyor
Hocam o konu hakkında şöyle diyeyim ağır oyunlarda ısınma olması çok normal her cihaz ısınır özellikle sıcak bir şehirde yaşıyorsanız onun için soğutucu tarzı şeyler almak şart işlemciye çok yük biniyor

Oyla:

sparceal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sparceal
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
Hocam T serileri CE logolu ve fake ROM olayı bildiğim kadarı ile yok. Olana da denk gelmedim. Ama cihazların geçmişlerini bilmediğimiz için aldığınız yer çok önemli. Şu anda 14T Pro cihazı Hyper OS 2.0 güncellemesini aldı. Halihazırda kullanmaktayım. UNNMIXM global ve orijinal yazılım. İçiniz rahat olsun. Benim adlığım cihazda aynı ROM sürümü ile geldi. Telefonu güncellemeyi deneyin. İçinde zaten güçlü bir işlemci var, ısınması normal.

Cihazları K70 pro ile karıştıranlar var fakat onlarda kablosuz şarj yok, ön kamera ve batarya oranı farkı var. Ekranları OLED. Ayrıca ÇİN cihazları. Sizde eğer CE logosu varsa, ROM'unuz zaten global ve orijinal. Güncellemeyi deneyin. Eğer olmaz ise recovery ROM indirerek güncellemeyi yapmayı deneyin. Fakat bende direkt aldığım gibi ayarlar kısmından Hyper OS 2.0 geldi. Bölgeyi değiştirmenin de faydası olabilir. Ayrıca cihaza en az 1-1.5 hafta süre tanımanız lazım ki işletim sistemi biraz otursun. Optimizasyonlarını yapsın.

Oyla:

mevlutkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlüt
Cihazım
14T Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam T serileri CE logolu ve fake ROM olayı bildiğim kadarı ile yok. Olana da denk gelmedim. Ama cihazların geçmişlerini bilmediğimiz için aldığınız yer çok önemli. Şu anda 14T Pro cihazı Hyper OS 2.0 güncellemesini aldı. Halihazırda kullanmaktayım. UNNMIXM global ve orijinal yazılım. İçiniz rahat olsun. Benim adlığım cihazda aynı ROM sürümü ile geldi. Telefonu güncellemeyi deneyin. İçinde zaten güçlü bir işlemci var, ısınması normal.

Cihazları K70 pro ile karıştıranlar var fakat onlarda kablosuz şarj yok, ön kamera ve batarya oranı farkı var. Ekranları OLED. Ayrıca ÇİN cihazları. Sizde eğer CE logosu varsa, ROM'unuz zaten global ve orijinal. Güncellemeyi deneyin. Eğer olmaz ise recovery ROM indirerek güncellemeyi yapmayı deneyin. Fakat bende direkt aldığım gibi ayarlar kısmından Hyper OS 2.0 geldi. Bölgeyi değiştirmenin de faydası olabilir. Ayrıca cihaza en az 1-1.5 hafta süre tanımanız lazım ki işletim sistemi biraz otursun. Optimizasyonlarını yapsın.
Yardımlarımız için çok teşekkür ederim, yani bilmiyorum 2 gün öncesinde elimde note 13 pro plus vardı onda fake rom yüklü diye telefonu değiştirdim, daha telefonu alalı bir gün oldu hyperus 2 geldi güncellemeyi yaptım bölgeyi değiştirdiğim zaman geldi tabii ki ama şarjı biraz hızlı bitiyor ve dediğim gibi ısınma problemi var gibi hissettim pubg mobile'da 120 FPS veriyor ama iki oyun sonra donmalar başlıyor telefon bayağı ısınıyor, bu durumdan muzdarip olduğum için böyle bir konu açtım bana yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur ama biraz araştırdıktan sonra çoğunluk telefonun şarj problemi ile ısınma probleminden yakınıyor

Oyla:
Üst Alt