Yardım Facebook sürekli çalışıyor

peugeut27

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Sağlık
Konular
2
Hocalarım cümleten merhabalar...
Ben bu illetten bıktım artık en sonunda sileceğim kapatıp kurtulacağım o olacak.
Bu kahrolası Facebook uygulamasına hiçbir şekilde taviz vermeden tüm izinlerini kaldırsam agresif şekilde durdursam da hala çalışıyor görünüyor... Bir de mikrofon kamera konum cihaz bilgiler vs tüm izinler açık yükleniyor demek ki böyle yapmasak daha neler yapacak... Bu kadar öldürmeye çalışmama rağmen çalışıyor gözükmesi yetmezmiş gibi play storedan güncellemeleri kapatmış olmama rağmen hiçbir soru dahi sormadan kafasına göre "Facebook için ek özellik" adı altında bir şeyler indirip yüklüyor. Çok korkunç şeyler geliyor insanın aklına... Var mıdır önerileriniz?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Lite sürümünü deneyin belki düzelir.

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Facebook bu konularda pek güvenilir bir şirket değil. Eger çok sikayetciyseniz uygulamayı kaldırın Chrome veya kullandığınız tarayıcıdan girin. Hatta tablet moduna alirsaniz mesajlarida tarayıcıdan görebilirsiniz.

peugeut27

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Sağlık
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Facebook bu konularda pek güvenilir bir şirket değil. Eger çok sikayetciyseniz uygulamayı kaldırın Chrome veya kullandığınız tarayıcıdan girin. Hatta tablet moduna alirsaniz mesajlarida tarayıcıdan görebilirsiniz.
Öyle yapmayı düşünüyorum hocam. Ben hallederim bir şekilde greenfy vs kullanarak ama bu şirket hepimizi bildiğin dinliyor. Farkındalık yaratmak amacıyla yazmıştım teşekkürler :)

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt