Yardım Facebook Messenger Sorunu

Gabumon

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ares
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Redmi note 7: Arkadaşlar Facebook messengerdan bi ayar yaptım ama şimdi o ayarı nasıl kapatacağımı bulamıyorum. Messengerda ayarlar kısmına giden hiç bir kısayol tuşu bulamadım. rasgele birinin üstüne tıklarken sağ sol cekerken sohbet baloncuğu aç butonuna tıkladım. "Diğer uygulamaların üstünde göster" gibi bir seçenek vardı açtım. Bunu tekrar nasıl kapatacağım ?

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Şu ayarımı bulmak istiyorsunuz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Evet bu ayara nasıl gireceğim?
Telefonun kendi ayarlarına girip arama kısmına "diğer" yazın. "Diğer uygulamalar üzerinde görüntüle" diye bir sonuç çıkar ona tıklayıp bakın. İzin verilen, verilmeyen uygulamalrın hepsini görüp seçenek değiştirebilirsiniz.

Oyla:

Gabumon

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ares
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonun kendi ayarlarına girip arama kısmına "diğer" yazın. "Diğer uygulamalar üzerinde görüntüle" diye bir sonuç çıkar ona tıklayıp bakın. İzin verilen, verilmeyen uygulamalrın hepsini görüp seçenek değiştirebilirsiniz.
Teşekkürler sorunumu hallettim. Fakat merak ettiğim bir nokta var. Bu uygulama bilgileri kısmı Tüm uygulamaları özellikleriyle gösteriyor. Samsungda olduğu gibi. Bu kısma normal bir sekmeden giremiyor muyuz? Aradım yine bulamadım. Aramaya diğer yazınca çıkıyor sadece.

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Teşekkürler sorunumu hallettim. Fakat merak ettiğim bir nokta var. Bu uygulama bilgileri kısmı Tüm uygulamaları özellikleriyle gösteriyor. Samsungda olduğu gibi. Bu kısma normal bir sekmeden giremiyor muyuz? Aradım yine bulamadım. Aramaya diğer yazınca çıkıyor sadece.
Hangi romu kullanıyorsunuz.

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Telefonu yeni aldım. Global rom sanırım. Hiç bir işlem yapmadım root rom değişimi vs.
Ayarlar'a "diğer" yazdığınızda, çıkan seçeneğin hemen altında küçük yazılarla nereden o seçeneğe ulaşabileceğiniz yazar büyük ihtimalle. Olmazsa, Ek Ayarlar'dan Gizlilik sekmesine girip bakın. Orada olacaktır.

Oyla:

Gabumon

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ares
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar'a "diğer" yazdığınızda, çıkan seçeneğin hemen altında küçük yazılarla nereden o seçeneğe ulaşabileceğiniz yazar büyük ihtimalle. Olmazsa, Ek Ayarlar'dan Gizlilik sekmesine girip bakın. Orada olacaktır.
ek ayarlar>gizlilik>özel uygulama erişimi>Diğer uyg.üzerinde göster
yazıyor fakat buna bastığımda Uygulama Bilgileri açılıyor. Yolu takip ettiğimde bu menüye ulaşılmıyor.

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
ek ayarlar>gizlilik>özel uygulama erişimi>Diğer uyg.üzerinde göster
yazıyor fakat buna bastığımda Uygulama Bilgileri açılıyor. Yolu takip ettiğimde bu menüye ulaşılmıyor.
Garip bir durum. Şu an Global sürüm kullanmadığım için kendim bakamıyorum. Yardımcı olamıyorum maalesef.

Oyla:
Üst Alt