Sohbet facebook beğeni ve yorumlarda sesi kapatmak

Ege Sayman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin Gül
Cihazım
redme not 8 pur
Konular
10
Arkadaşlar selamlar. Facebookta beğeni, yorum paylaşım yaptığımda çıkan sesi kapatamıyorum.
daha önce Ayarlar ve gizlilik--- ayarlar-- bildirimler medya ve kişiler bölümünde kapatıyordum. şimdi orda bildirim sesleri hakkında bir seçenek yok..
ne yapabilirim.. yardım ederseniz sevinirim

Ege Sayman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin Gül
Cihazım
redme not 8 pur
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar selamlar. Facebookta beğeni, yorum paylaşım yaptığımda çıkan sesi kapatamıyorum.
daha önce Ayarlar ve gizlilik--- ayarlar-- bildirimler medya ve kişiler bölümünde kapatıyordum. şimdi orda bildirim sesleri hakkında bir seçenek yok..
Medya ve Kişiler'e inin ve Sesler'e dokunun. deniliyor ama bende o seçenek çıkmıyor

Ege Sayman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin Gül
Cihazım
redme not 8 pur
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir yerden buldum çaresini Facebook'ta programda sağ üst köşeye tıklayın uygulamalar Ayarlar bölümünden gizlilik ayarlar altta hücresel veri kullanımı oradaki seçeneklerden en altta uygulamadaki sesler Orayı kapatın Hepsi bu kadar

Üst Alt