Yardım Fabrika Ayalarına Döndüğümde Google Play Hesabı Sorunu

Teesir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi Redmi No
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar Merhaba,

kullanıcıyısım.

Dün akşam telefonumu fabrika ayarlarına geri döndürmek istedim ve yedeklerimi alarak tüm ayarları sıfırladım. Sonrasın tekrardan kurulumu yapmaya başladım. Google Play Hesabım ile giriş yaptım. Her şeyi sorun bir şekilde tamamladım. Güncellemeler başladı ve Google Play Hesabım yaptığı güncellemede otomatik olarak Bigo Live diye bir uygulama indirmeye başladı. Bunu nasıl engellerim ve sebebi nedir?

Bilgisi olanların desteğini rica ederim.

İyi günler dileğiyle...

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Arkadaşlar Merhaba,

kullanıcıyısım.

Dün akşam telefonumu fabrika ayarlarına geri döndürmek istedim ve yedeklerimi alarak tüm ayarları sıfırladım. Sonrasın tekrardan kurulumu yapmaya başladım. Google Play Hesabım ile giriş yaptım. Her şeyi sorun bir şekilde tamamladım. Güncellemeler başladı ve Google Play Hesabım yaptığı güncellemede otomatik olarak Bigo Live diye bir uygulama indirmeye başladı. Bunu nasıl engellerim ve sebebi nedir?

Bilgisi olanların desteğini rica ederim.

İyi günler dileğiyle...
Xiaomi bazı programlar ile anlaşma yapmış durumda. Telefon kurulumu sırasında otomatik olarak yüklenir. Muhtemelen iptal et dediğinizde bir daha yüklemez. Ben sorunumu bu şekilde çözmüştüm

Oyla:

Teesir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi Redmi No
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi bazı programlar ile anlaşma yapmış durumda. Telefon kurulumu sırasında otomatik olarak yüklenir. Muhtemelen iptal et dediğinizde bir daha yüklemez. Ben sorunumu bu şekilde çözmüştüm

Öncelikle hızlı yanıtınız için teşekkür ederim.

Fakat bende aynı işlemleri yaptım. Sürekli bir şekilde ısrarla yüklemeye çalışıyor fazlasıyla sinir bozucu bir durum, işin içinden çıkamıyorum. Birde üstüne üstlük indirdiği uygulamayı Hesap - Sipariş Geçimişi altında görüyor ve kaldıramıyorum. Acaba belli bir süre sonra kendiliğinden silinir mi?

Teşekkürler.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Öncelikle hızlı yanıtınız için teşekkür ederim.

Fakat bende aynı işlemleri yaptım. Sürekli bir şekilde ısrarla yüklemeye çalışıyor fazlasıyla sinir bozucu bir durum, işin içinden çıkamıyorum. Birde üstüne üstlük indirdiği uygulamayı Hesap - Sipariş Geçimişi altında görüyor ve kaldıramıyorum. Acaba belli bir süre sonra kendiliğinden silinir mi?

Teşekkürler.
Yükledikten sonra silmeyi denediniz mi?

Oyla:

Teesir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi Redmi No
Konular
1
Yükledikten sonra silmeyi denediniz mi?

Hayır, yüklemeyi başlar başlamaz iptal ettim. Böyle bir şey için cihaz kullanıcısından onay alması gerekmez mi, nasıl kafasına göre onay vermediğimiz halde istemediğimiz bir uygulamayı yükleyebilir ki? Ayrıca uygulamayı Hesap - Sipariş Geçimişi altında görüyor ve kaldıramıyorum, silemiyorum :/

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hayır, yüklemeyi başlar başlamaz iptal ettim. Böyle bir şey için cihaz kullanıcısından onay alması gerekmez mi, nasıl kafasına göre onay vermediğimiz halde istemediğimiz bir uygulamayı yükleyebilir ki? Ayrıca uygulamayı Hesap - Sipariş Geçimişi altında görüyor ve kaldıramıyorum, silemiyorum :/
Bende de gözüküyor ama iptal ettiğimde yüklemedi bir daha. Yükledikten sonra kaldırmayı deneyiniz

Oyla:

Teesir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi Redmi No
Konular
1
Bende de gözüküyor ama iptal ettiğimde yüklemedi bir daha. Yükledikten sonra kaldırmayı deneyiniz

Teşekkür ederim.

Umarım Hesap - Sipariş Geçimişi altında görünen kısımda silinir veya kendiliğinden kalkar.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Teşekkür ederim.

Umarım Hesap - Sipariş Geçimişi altında görünen kısımda silinir veya kendiliğinden kalkar.
muhtemelen kalkmayacaktır. Herhangi bir para ödeme olmadığı için endişelenmeye gerek yok

Oyla:
Üst Alt