Mod ExSDcard Modülü (Özellikle Yedekleme Uygulamaları İçin)

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Android'in en son sürümlerinde, MicroSD kartlarda istediğinizi yapmak zor olabilir.

Bu yeni tasarım ve güvenlik kurallarının (Google'a göre) üstesinden gelmek ve bellek kartlarımızda tekrar okuyabilmek ve yazabilmek için, telefonun sistem bölümünde bir dosyayı değiştirmek ve gerekirse selinux'u değiştirmek gerekir. Izin verilen mod (bazı telefonlarda).

Bu modül bu işi yapar ve bu nedenle aşağıdaki gibi yeni bir yol ayarlanır:
The new access path for our externals SDCards: /mnt/media_rw/SDCARDNUMBER/

1. Yöntem: Magisk uygulamasının indir kısmından modülü indirin. Yükledikten sonra telefonunuzu yeniden başlatın.
2. Yöntem: bağlantıdan modülü indirin ve magisk uygulamasının modüller kısmından indirmiş olduğunuz modülü yükleyin ve telefonunuzu yeniden başlatın.

Beğenmeyi Unutmayın inlove~~

Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 14 Ultra
Meslek
Şöför
Konular
18
Kullanan deneyen var mı acaba

MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Android'in en son sürümlerinde, MicroSD kartlarda istediğinizi yapmak zor olabilir.

Bu yeni tasarım ve güvenlik kurallarının (Google'a göre) üstesinden gelmek ve bellek kartlarımızda tekrar okuyabilmek ve yazabilmek için, telefonun sistem bölümünde bir dosyayı değiştirmek ve gerekirse selinux'u değiştirmek gerekir. Izin verilen mod (bazı telefonlarda).

Bu modül bu işi yapar ve bu nedenle aşağıdaki gibi yeni bir yol ayarlanır:
The new access path for our externals SDCards: /mnt/media_rw/SDCARDNUMBER/

1. Yöntem: Magisk uygulamasının indir kısmından modülü indirin. Yükledikten sonra telefonunuzu yeniden başlatın.
2. Yöntem: bağlantıdan modülü indirin ve magisk uygulamasının modüller kısmından indirmiş olduğunuz modülü yükleyin ve telefonunuzu yeniden başlatın.

Beğenmeyi Unutmayın inlove~~

Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.
Elinize sağlık hocam custom aosp rom kurarken sd card biçimlendirme sorunu vardı bu modül sayesinde gerek kalmicak diye anladım doğru mu?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinize sağlık hocam custom aosp rom kurarken sd card biçimlendirme sorunu vardı bu modül sayesinde gerek kalmicak diye anladım doğru mu?
Hocam onu düzeltir mı bilmiyorum. Migrate hata veriyor SD karta yazamıyorum diye ben onun için kullanıyorum bu modülü. Belki o hatayı da düzeltir. Deneyip görmek lazım

Üst Alt