Yardım Ewelink bildirim sorunu

mahir033

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
16
Arkadaşlar ewelink programı üzerinden kendi alarm sistemimi kurdum ufak bı şekilde. Telefon elimde kullanır vaziyette iken hareket algılama anında felan bildirim geliyor sıkıntısız bisekilde ancak ekran kilitli iken telefona bildirim gelmiyor alarm durumunda ekranı açarsam bildirim öyle düşüyor. Ekranı acmazsam bildirimde daha sonra yine gelmiyor. Bildirim için gerekli bütün izinler açık. Bu programdan bildirim alabilmem için extra bı uygulama varmidir? Yada arka planda sürekli açık kalması için?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Uygulamanın arka planda çalışması kısıtlanıyor gibi görünüyor hocam. Aşağıdakileri sırasıyla deneyebilirsiniz.

Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları Yönet altından uygulamayı açın ve otomatik başlatmayı aktif edin
Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları Yönet altından uygulamayı açın ve Pil tasarrufu seçeneğinden kısıtlama yok seçin
Son kullanılanlar penceresinde uygulamaya basılı tutun ve açılan seçeneklerden kilit simgesine tıklayın.

veliahht

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NAZİF
Cihazım
Mİ_6
Meslek
İŞSİZ
Konular
3
Uygulamayı arka planda çalışır halde tut pil ayarlarından yaparsın sanırım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mahir033

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamanın arka planda çalışması kısıtlanıyor gibi görünüyor hocam. Aşağıdakileri sırasıyla deneyebilirsiniz.

Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları Yönet altından uygulamayı açın ve otomatik başlatmayı aktif edin
Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları Yönet altından uygulamayı açın ve Pil tasarrufu seçeneğinden kısıtlama yok seçin
Son kullanılanlar penceresinde uygulamaya basılı tutun ve açılan seçeneklerden kilit simgesine tıklayın.
Hocam 3. Maddeye kadar hepsi yapılı durumda 3. Maddeyi anlamadım fakat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulamayı arka planda çalışır halde tut pil ayarlarından yaparsın sanırım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pil ayarlarında kısıtlama yok hocam zaten uygulama arkada çalışırken bile belli bı sure sonra beklemeye giriyor sanırsam ekran açınca bildirim düşüyor anca.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam 3. Maddeye kadar hepsi yapılı durumda 3. Maddeyi anlamadım fakat

Pil ayarlarında kısıtlama yok hocam zaten uygulama arkada çalışırken bile belli bı sure sonra beklemeye giriyor sanırsam ekran açınca bildirim düşüyor anca.
Menü tuşuna uzun basıtığınızda gelen ekrandan bahsediyorum hocam. Son kullandığınız uygulamaları gösteren, uygulamalar arasında geçiş yaptığımız ekran. Orada ewelink üzerine basılı tuttuğunuzda yanında simgeler belirecek. Bu simgelerden kilit şeklinde olana tıklayın.

mahir033

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Menü tuşuna uzun basıtığınızda gelen ekrandan bahsediyorum hocam. Son kullandığınız uygulamaları gösteren, uygulamalar arasında geçiş yaptığımız ekran. Orada ewelink üzerine basılı tuttuğunuzda yanında simgeler belirecek. Bu simgelerden kilit şeklinde olana tıklayın.
Dün dediğiniz şekilde yaptım yine faydası olmadı hocam

Veri kullanımıni kisitla kısmında mobil ve wifi secilimi olmalı seçilmemiş mi

Üst Alt