Rom EvolutionX 5.5.2 Güncel Sürüm - Kamera Sorunu Giderildi - Redmi Note 9S, 9 Pro, 9 Pro Max, Poco M2 Pro (miatoll)

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Merhaba.

KURTOGLU- Sizin ve aşağıdaki konunun içerikleri aynı. Linkleriniz de aynı. Diğer konu sahibimiz cilgingitar ile aranızda bu konuda uzlaşmanızı rica ediyorum çünkü bir konuyu kapatacağım. Lütfen konu açarken o rom konusu var ise güncel sürümü çıkmış ise konu sahibini ikaz edelim... zira forumumuzda olmayan çok rom var. Onları paylaşmak daha faydalı olur.

Ben mevcut konumu bir kaç gün içinde güncelledim , güncel yani şu an. Arada bir bir kaç günlük gecikmelerim olabiliyor kusura bakmayın.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Kusurluk veya farklı bir durum söz konusu değil. Çok beklenen bir romdu. Dilerseniz silebilirsiniz problem değil.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Hocalarim sileceğim demedim.
İki konu aynı ve birbirine cakismis. Şöyle bir şey yapalım, birini redmi note 9 kategorisine alalım birini de poco M2 pro. Nasıl fikir?

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Hocalarim sileceğim demedim.
İki konu aynı ve birbirine cakismis. Şöyle bir şey yapalım, birini redmi note 9 kategorisine alalım birini de poco M2 pro. Nasıl fikir?
Siz nasıl uygun görürseniz hocam. Note 9S ve 9 Pro daha iyi olur sanki. Bir de hazır yeri gelmişken, bence Miatoll adı altında 4 telefonun birleşik olduğu bir kategori daha yapın. Bütün romlar 4 telefon için birleşik çıkıyor ama konuları tek telefon için açmak zorunda kalıyoruz.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular