Soru Evofone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Telefonda ölü piksel çıktı. 1 tane net gözüken 2 tane de hafif gözüken. Ve arama yaparken hoparlörde cızırtı var. Sizce evoya yollamalı mıyım? Hoparlörün yaninda ufak ezikler var bunları bahane edip garanti dışı bırakırlar mı sizce? Ve telefonda root, bl kilidi açık, custom rom yüklü. Mi flashtan clean and lock yöntemiyle rom flaşlamam garanti için yeter mi?

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Evonun ünü malum . Yollayıp bı şansınızı deneyin diyeceğim ama telefonun sağlam yerlerinide bozma kabiliyetleri var ki yüzde 99 kullanıcı hatası cart curt deyip garanti dışı bırakacaklar

Oyla:

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Konular
81
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evonun ünü malum . Yollayıp bı şansınızı deneyin diyeceğim ama telefonun sağlam yerlerinide bozma kabiliyetleri var ki yüzde 99 kullanıcı hatası cart curt deyip garanti dışı bırakacaklar
Ben de böyle düşünüyorum ama elimde 0 fiyatına teşhir ürünü sattiklarinin belgesi var evoya yollamadan hakem heyetine gidebilir miyim acaba

Oyla:

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Bence kapatarak bir dene. Ben vaktinde xperia z2 kullanıyordum gönderirken rootu silip custom romdan orjinale döndüm, yapıp gönderdiler.

Oyla:

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Konular
81
Bence kapatarak bir dene. Ben vaktinde xperia z2 kullanıyordum gönderirken rootu silip custom romdan orjinale döndüm, yapıp gönderdiler.
Valla aslında amacım 1100 TL ücret iadesi alıp üstüne 150 200 daha ekleyip garantisiz 4/64 note 6 pro almak ama tamir etseler de olur

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Ben de böyle düşünüyorum ama elimde 0 fiyatına teşhir ürünü sattiklarinin belgesi var evoya yollamadan hakem heyetine gidebilir miyim acaba

Teşhir ürünü olduğunu alırken biliyormuydunuz ?

Oyla:

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Konular
81
Teşhir ürünü olduğunu alırken biliyormuydunuz ?
Hayır eve geldiğim gibi öğrendim aradim a kapalı kutu sizin cihaziniz yeni faturanizi epostadan attik dediler cihaz 9 aylik bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi usb kablosu olmuyor hoparlör cızırtı yapiyor ve ekranda ölü piksel var ben şimdi garantiye yollamadan hakem heyetine başvurabilir miyim acaba

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Hayır eve geldiğim gibi öğrendim aradim a kapalı kutu sizin cihaziniz yeni faturanizi epostadan attik dediler cihaz 9 aylik bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi usb kablosu olmuyor hoparlör cızırtı yapiyor ve ekranda ölü piksel var ben şimdi garantiye yollamadan hakem heyetine başvurabilir miyim acaba

O halde beklerim zamanım bol derseniz sıfır yerine teşhir ürünü satıldı üstelik haberim yoktu diyerek hakem heyetine başvurun .

Oyla:

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Konular
81
O halde beklerim zamanım bol derseniz sıfır yerine teşhir ürünü satıldı üstelik haberim yoktu diyerek hakem heyetine başvurun .
Tahminen ne kadar sürer ve telefonu hakem heyetine mi teslim etmem gerekir

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Evo'yu günahım kadar sevmem... Şimdiye kadar hem burada hem de farklı platformlarda yüzlerce belki de binlerce defa yerden yere vurmuşumdur ama bu konu...

Teşhir olduğunu iddia ediyorsunuz ve 9 ay geçtikten sonra yeni öğrendim diye yalan söyleyerek THH'ye başvurmayı düşünüyorsunuz.
Geçmiş konularınıza baktım cihazı bilerek ve isteyerek siz bozmuşsunuz. Rom atarken bu kadar fazla hata olması bilgisizlik veya beceriksizlikle açıklanamaz.
Bootloader kilidini yeniden kapatıp göndersem anlarlar mı diyerek karşınızdakini dolandırmaya çalışıyorsunuz.

THH'ye verin tabii... Yaptığım onlarca şikayet sonrasında artık EVO beni de tanıyor, onlara da bir faydam olsun. Bu konuya ve geçmiş konularınıza ait ekran görüntülerini, telefonu ilk aldığınızda telefon görüşmesi yaptığınıza dair beyanınızı ve 9 ay sonra yalan söyleyeceğinizi ifade ettiğinizi, cihazı kendiniz bozduğunuza dair mesajlarınızın hepsinin ekran görüntülerini aldım. THH başvurunuz esnasında bildireceğiniz bilgilerden telefon görüşmesi kaydınızı da bulmalarını söyleyerek Evo'ya göndereceğim.

Haydi hak, hukuk, adalet duygularınız köreldi, Allah korkunuz da yok, yalan söylemeye ve yalan söyleyeceğinizi binlerce kişiye açıklamaktan da utanmıyorsunuz da bir de böylesine ahlaksızca davranışlar için buradaki düzgün insanlardan yardım istemeye nasıl yüzünüz tutuyor? Yiyeceğiniz hak için bizleri ortak etmeye kendinize nasıl hak görürsünüz! Bazen servislerin yaptıkları bile müstahak diyorum böylesine kirli tüketicileri gördüğümde...

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt