Evo'yu günahım kadar sevmem... Şimdiye kadar hem burada hem de farklı platformlarda yüzlerce belki de binlerce defa yerden yere vurmuşumdur ama bu konu...
Teşhir olduğunu iddia ediyorsunuz ve 9 ay geçtikten sonra yeni öğrendim diye yalan söyleyerek THH'ye başvurmayı düşünüyorsunuz.
Geçmiş konularınıza baktım cihazı bilerek ve isteyerek siz bozmuşsunuz. Rom atarken bu kadar fazla hata olması bilgisizlik veya beceriksizlikle açıklanamaz.
Bootloader kilidini yeniden kapatıp göndersem anlarlar mı diyerek karşınızdakini dolandırmaya çalışıyorsunuz.
THH'ye verin tabii... Yaptığım onlarca şikayet sonrasında artık EVO beni de tanıyor, onlara da bir faydam olsun. Bu konuya ve geçmiş konularınıza ait ekran görüntülerini, telefonu ilk aldığınızda telefon görüşmesi yaptığınıza dair beyanınızı ve 9 ay sonra yalan söyleyeceğinizi ifade ettiğinizi, cihazı kendiniz bozduğunuza dair mesajlarınızın hepsinin ekran görüntülerini aldım. THH başvurunuz esnasında bildireceğiniz bilgilerden telefon görüşmesi kaydınızı da bulmalarını söyleyerek Evo'ya göndereceğim.
Haydi hak, hukuk, adalet duygularınız köreldi, Allah korkunuz da yok, yalan söylemeye ve yalan söyleyeceğinizi binlerce kişiye açıklamaktan da utanmıyorsunuz da bir de böylesine ahlaksızca davranışlar için buradaki düzgün insanlardan yardım istemeye nasıl yüzünüz tutuyor? Yiyeceğiniz hak için bizleri ortak etmeye kendinize nasıl hak görürsünüz! Bazen servislerin yaptıkları bile müstahak diyorum böylesine kirli tüketicileri gördüğümde...