Yardım Evofone telefonu tamir etmek için para istiyor.

Kanberk34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kanber
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.1.0
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefon güncelleme alırken bir an da kapandı daha açılmadı ekranı gelmedi siyah ekran ama açma tuşuna basınca dıtt sesi gelip açılmıyordu yolladım anakart sıkıntısı 700 tl istediler ve telefonu garantiden başkasının ellediğini söyledi hiçbir şey olmadı vermedim kimseye fakat ilk defa servise garantiye yolladım başka birisi açıp tamir etmiş diyorlar napabilirim anakart olduğunu da sanmıyorum sadece güncelleme atılırken tamamen kapandı ekran gelmiyor yetkili hesap girilip sp flash ile rom atılırsa düzelir mi acaba veya anakartın'da sorun var mıdır sizce?

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Cihazı kutulu aldıysanız ve jelatinini ilk siz açtıysanız böyle saçmalık olmaz karşılamak zorundalar tüketici hakem heyetine başvurun bu evofone ile ilgili iyi şeyler duymamaya başladım inş benim cihaz arızalanmaz 2 sene dolmadan.

Oyla:

Kanberk34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kanber
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı kutulu aldıysanız ve jelatinini ilk siz açtıysanız böyle saçmalık olmaz karşılamak zorundalar tüketici hakem heyetine başvurun bu evofone ile ilgili iyi şeyler duymamaya başladım inş benim cihaz arızalanmaz 2 sene dolmadan.
evet kutulu aldım jelatini ben açtım aldığım'da kapağın yarısı açıktı bastırdım kapandı o kadar yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardım edebilecek var mı?

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt