Yardım Evo BT servisi telefonumu 2 aydır göndermiyor

barangocebe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIU10.2
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Yardım - Mi 6 Kapandı Açılmıyor Şu konumda 2 ay önce kapanıp açılmayan mi 6 model telefonumdan bahsetmiştim , ithalatçı garantili evo bilgi teknolojileri adlı firmayla anlaşması olduğundan garantiye yolladım. 2 Ayı geçti 15 nisan günü yolladığım telefonum hala gelmedi , ilk 1.5 ay hiç telefona dahi bakmadılar , haziranın başında anakart sipariş ettik bayram sonrası yapıp gönderiyoruz dediler. Bayram sonrası aradım , yapamadık değişim yapacağız yeni telefon yollayacağız dediler. Şimdi telefonlarına dahi ulaşamıyorum. Ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz ?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Yardım - Mi 6 Kapandı Açılmıyor Şu konumda 2 ay önce kapanıp açılmayan mi 6 model telefonumdan bahsetmiştim , ithalatçı garantili evo bilgi teknolojileri adlı firmayla anlaşması olduğundan garantiye yolladım. 2 Ayı geçti 15 nisan günü yolladığım telefonum hala gelmedi , ilk 1.5 ay hiç telefona dahi bakmadılar , haziranın başında anakart sipariş ettik bayram sonrası yapıp gönderiyoruz dediler. Bayram sonrası aradım , yapamadık değişim yapacağız yeni telefon yollayacağız dediler. Şimdi telefonlarına dahi ulaşamıyorum. Ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz ?
Cihaz faturası, servis raporu (cihazın servise teslim edildiği tarih önemli) tüketici hakem heyetine gidip şikayette bulunun 20 iş günü dolduğundan dolayı iade yada değişim kararı çıkar.. Hemen bugün gidin bence hocam, bu tiplerle uğraşmak zaman kaybı..

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt