Soru Evo BT Garanti süreci

olgunprogos

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
olgun
Cihazım
mi5
Konular
33
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10 8.11.1 global beta
Telefon Modeli
Mi5
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba,
3 Konu hakkında yardıma ihtiyacım var.

1 - Mi5 Cihazımı batarya değişimi için Evo BT ye göndereceğim fakat faturayı kaybettim, faturayı aldığım yerden çıkartabilir miyim? (Evet ise) İlla aldığım yere mi gitmem gerekiyor yoksa internet üzerinden gönderebilirler mi?

2 - Fatura olmadan garantiye gönderebilir miyim?

3 - Evo BT, Resmi Xiaomi garantisi için GENPA ile anlaşmıştı, ve tüm Evo BT garantili cihazlar artık Xiaomi Türkiye garantili olmuştur diye açıklama yapmıştı. Yani benim Cihazımı GENPA kabul eder mi ?

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Telefonu nereden aldınız?

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Telefonu nereden aldınız?
Merhaba,
3 Konu hakkında yardıma ihtiyacım var.

1 - Mi5 Cihazımı batarya değişimi için Evo BT ye göndereceğim fakat faturayı kaybettim, faturayı aldığım yerden çıkartabilir miyim? (Evet ise) İlla aldığım yere mi gitmem gerekiyor yoksa internet üzerinden gönderebilirler mi?

2 - Fatura olmadan garantiye gönderebilir miyim?

3 - Evo BT, Resmi Xiaomi garantisi için GENPA ile anlaşmıştı, ve tüm Evo BT garantili cihazlar artık Xiaomi Türkiye garantili olmuştur diye açıklama yapmıştı. Yani benim Cihazımı GENPA kabul eder mi ?
1.Cihazınızı aldığınız yere başvurun. Size faturanizın bir nüshasını vermeleri gerekir. E-fatura da gönderebilirler. Fakat aslı yerine geçer mi orası şüpheli.
2.Fatura olmadan kayıtlı IMEI üzerinden cihazinıza bakılması yeterli aslinda ama İthalatçı garantili olduğu için fatura ibra etmeniz gerekebilir.
3.Evofone bildiğim kadarıyla kendi satmadığı cihazlara garanti vermiyor. Dolayısıyla Gen-Pa tarafından servis hizmeti verileceğini zannetmiyorum.
Son bir not: Eğer bataryanızi başka şekilde değiştirme imkanınız varsa Evobt ye hiç göndermeyin. Büyük bir ihtimalle kullanıcı hatası kapsamına alıp sizden para talep edebilirler. Yada cihazınızı kullanamaz hale getirebilirler. Tercih sizin.
Geçmiş olsun....

Oyla:

olgunprogos

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
olgun
Cihazım
mi5
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.Cihazınızı aldığınız yere başvurun. Size faturanizın bir nüshasını vermeleri gerekir. E-fatura da gönderebilirler. Fakat aslı yerine geçer mi orası şüpheli.
2.Fatura olmadan kayıtlı IMEI üzerinden cihazinıza bakılması yeterli aslinda ama İthalatçı garantili olduğu için fatura ibra etmeniz gerekebilir.
3.Evofone bildiğim kadarıyla kendi satmadığı cihazlara garanti vermiyor. Dolayısıyla Gen-Pa tarafından servis hizmeti verileceğini zannetmiyorum.
Son bir not: Eğer bataryanızi başka şekilde değiştirme imkanınız varsa Evobt ye hiç göndermeyin. Büyük bir ihtimalle kullanıcı hatası kapsamına alıp sizden para talep edebilirler. Yada cihazınızı kullanamaz hale getirebilirler. Tercih sizin.
Geçmiş olsun....
Çok teşekkür ediyorum. En iyisi Dışarıda bilindik yerlerde değiştirmek, telefonu çöp etmenin manası yok :)

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Bataryayı kendiniz de değiştirebilirsiniz youtube da çokça ve ayrıntılı video mevcut. Bence de evo ya hiç bulaşmanı tavsiye etmem şikayet var sitesindeki paylaşımları okuduğunda zaten direk soğuyacaksın ;) kolay gelsin

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek