Yardım Eve yalın internet önerisi

• Konbuyu başlatan tr06
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 24K

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Eve telefonsuz, yalın internet bağlatacağım. Limitsiz, 50 veya 60 kota aşım sınırı, 16 veya üzeri Mbps’ye kadar hız. Modemim var, ttnet kullandım, bulasmak istemiyorum. Vodafone'un 49 tl'ye bir paketi var. 50 tl üzeri zaten geneli galiba, sizin 50 tl sınırında önerileriniz nelerdir? Uydunet nasıl?

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Eve telefonsuz, yalın internet bağlatacağım. Limitsiz, 50 veya 60 kota aşım sınırı, 16 veya üzeri Mbps’ye kadar hız. Modemim var, ttnet kullandım, bulasmak istemiyorum. Vodafone'un 49 tl'ye bir paketi var. 50 tl üzeri zaten geneli galiba, sizin 50 tl sınırında önerileriniz nelerdir? Uydunet nasıl?
Kardesim mahallende varsa ttnet fiber veya hiper tavsiye ederim. Bir ortak bulabilirsen 100gb akn 35mbps e kadar 70.40 tl yalin hipernet. Hiper ve fiber harici digerlerinde pek 16 uzeri hiz yok turkcell ve uydunet harici diger hepsi altyapiyi yine ttnetten aliyolar. Karar senin ;)

Oyla:

Sasuke Uchîhâ

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Can
Cihazım
GM Elite
Konular
43
Uydunet kullanıyorum hocam İstanbul'daki evimde gayet memnunum. Hızı çok iyi paketlerini şu an bilmiyorum ama 60 liradan başlıyor sanırım ben 68 TL ödüyorum ama baya memnunum. Bir araştırmanı tavsiye ederim hocam gayet güzel hızı var TTNET'i de Edirne'deki evimde kullanıyorum ama pek memnun değilim malum TTNET hızı fiber falan hikaye biraz tavsiye Uydunet :)

Oyla:

aliorala

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Mi4
Konular
6
vodafona bulaşma derim hocam oda çünkü ttnet ten alıyor. direk ttnet ten alsan daha iyi en azından direk ttnet ile muhattap olursun arada vodafone olmaz artı olarak ttnetin hediyelerinden faydalanırsın. bn türk telekomda çalışıyorum amacım ttneti övmek değil. ama işleyişi bildiğim için söylüyorum.

Oyla:

omercevirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Yönetici
Konular
21
Sakın vodafone almayın.Sorun olursa müsteri temsilcilerine baglanamıyorsunuz.En güzeli ttnet fiber,uydunet veya superonline fiber

Oyla:

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
ankarada isen göknet var.Yalın 39 lira 16MB/50 GB

Oyla:

Rhodora

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rhodora
Cihazım
S4
Konular
0
Ben ilçede oturuyorum. Ya TTnet ya vodafone olacaktı. Vodafone bağlattım, 3-4 aydır kullanıyorum. Memnunum.

Oyla:

El7is

Azerbaycan'dan Selam.
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
El7is
Cihazım
Note 4X SD
Meslek
Mak. Müh.
Konular
25
Fiber altyapı varsa superonline.
Uydunet desteği varsa 2. sırada olabilir.

Oyla:

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Superonline öneriyor herkes. Uydunet hakkında şikayetler var. Kafam net değil ama. Teşekkürler herkese. Göknet nasıl? Kopma vs sıkıntılar oluyor mu kullanıyosanız? Ttnet'ten iyi midir yani :)

Oyla:
Üst Alt