Yardım Evde telefonun arka kapağını açmak mümkün mü

cuvany tekno yt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cuvany tekno
Cihazım
redmi note 8
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.0.3
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi note 8 kullanıyorum. ve açıkçası biraz fazla rom değiştiriyorum arada twrp sorunu yaşıyorum romu flashladiktan sonra yeniden başlatılarak twrp ye atıyor bende pc den rom atmak zorunda kalıyorum fakat clean all seçeneğini unutmak tan korkuyorum yani bl kapanır sa cihaz edl modda açılması lazım bende açıkçası 200 tl vermek istemiyorum telefoncu ya evde arka kapağı açmak mümkün mü fön makinesi yle falan

cuvany tekno yt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cuvany tekno
Cihazım
redmi note 8
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi note 8 kullanıyorum. ve açıkçası biraz fazla rom değiştiriyorum arada twrp sorunu yaşıyorum romu flashladiktan sonra yeniden başlatılarak twrp ye atıyor bende pc den rom atmak zorunda kalıyorum fakat clean all seçeneğini unutmak tan korkuyorum yani bl kapanır sa cihaz edl modda açılması lazım bende açıkçası 200 tl vermek istemiyorum telefoncu ya evde arka kapağı açmak mümkün mü fön makinesi yle falan
Kimse yokmu yw

Oyla:

methlayf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Clean seçeneğini tıklamazsanız bu videoya ihtiyacınız olmayacaktır hocam. İyi forumlar.

Oyla:
Üst Alt