Sohbet Evde kullanılabilecek yazıcı tavsiyesi

mi5sumut55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
umut
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
12
Arkadaşlar evde çocukların dersi için fotokopi ve renkli çıktı alabileceğimiz kullanışlı bir yazıcı arıyorum. Tabi ki fiyatı çok yukarılarda olmayan makul bir yazıcı olursa çok iyi olur. Fiyat aralığı 500 civarlarında olabilir en fazla. Birde ne tip yazıcı almamı tavsiye edersiniz? Lazer mi mürekkep püskürtmeli mi? Bilgisi olan veya kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok memnun olurum.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Kartuş doldurma işleriyle uğraşırım derseniz mürekkepli yazıcı daha ekonomik olur ama doldurma işiyle uğraşamazsanız hazır alıp kullanırım derseniz kesinlikle lazer.

Mürekkepli yazıcılar maksimum 50-60 sayfa da mürekkepler bitiyor. Lazer yazıcıların en küçüğü bile 400-500 sayfa çıktı verir fakat lazer yazıcıları ilk alırken biraz tuzluya geliyor fakat uzun vadede kendi ücretini rahatlıkla çıkartıyor.

Mürekkepli olarak şimdiye kadar hep Canon markasını tercih ettim, Lazer de Brother, Lexmark, HP gibi markaları da tercih edebilirsiniz.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Hocam toner bitince,toneri yazıcıyla aynı fiyat oluyor genelde.O yüzden ben pek yanaşmadım bu yazıcı işine.Elle dolum var ama pek sağlıklı değil diyorlar.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam ben evde hp kullanıyorum fotokopi tarayıcı özelliği de var ancak kartuş meselesi sıkıntı oluyor. Kartuşlar sıfır aldığında renkli 200 siyah 400 sayfa baskı yapabiliyor ancak, hp de kartuş koruması var, her ne kadar devre dışı bıraksanda kartuşlar bitip tekrar doldurduğunda kartuşları boş görüyor ve yazım yapmıyor.

mi5sumut55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
umut
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiye edeceğiniz marka ve model var mıdır arkadaşlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lazer yazıcılarda kartuş değişimi nasıl olunur hocam. Kolay mı

bysemazen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
4
Tavsiye edeceğiniz marka ve model var mıdır arkadaşlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lazer yazıcılarda kartuş değişimi nasıl olunur hocam. Kolay mı
Ben brother aldım birkaç ay önce ama sadece yazıcı ve siyah beyaz, fotokopi yok. İçinde gelen toner 1000 sayfa baskı yaptım hala bitmedi.ve yanında 500 gr toner verdiler. Brother de çip olmadığı için kendim dolum yaparım diye tercih ettim. Gayet memnunum. Hp ve Canon da benim aradığım özelliklerde çip olayı olduğu için tercih etmedim. Brother tavsiye ederim.
Daha önce canon un tüplü olan renkli yazıcısını kullandım. Fakat kartuşlar 20 gün 1 ay kullanılmadığı zaman kuruyor sıkıntı yapmıştı. Bende toner li tercih ettim.

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Merhaba şu zamanında (Ekim 2017) sadece 189 ₺ ile alarak inanılmaz bir yatırım yapmışım :) bir ara fiyatı 1500₺ e kadar çıktı. Şu sıralar satışı yok maalesef.
Şu tip (tam dolusunu) 115 ₺ almıştım ve şu (adedini) kampanya ile 5 ₺ almıştım

Öğretmenlik yapıyorum ve hemen hergün çocuklara çıktı götürüyorum. Harika bir kombinasyon ile uzun zamandır zahmetsiz kullanıyorum.

Bu tip bir kampanya örgüsü denk düşürürseniz iyi olur diye düşünüyorum.

yukselbulut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yüksel
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Esnaf
Konular
8
brother dcp-1511 bu yazıyı 5 yıl önce 370 liraya almıştım.Hala aktif olarak kullanmaktayım.Brother yazıcı konusunda çok başarılı bir marka tavsiye ederim.

Üst Alt