Sohbet Evde İnternet Sağlayıcısı önerir misiniz?

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Türk Telekom 12Mbit kullanıyordum. Taahhüttüm bitti. Telekom fiber alt yapısı olmadığı için İnternet sağlayıcımı değiştirmeyi düşünüyorum. Lakin 2-3 ay içerisinde farklı bir ile yerleşeceğim. Bu yüzden nakil vb. işlerde sorun çıkmamalı burada aldığım alt yapı taşındığım yerde yoksa iptal şansım olmasını istiyorum buda önemli benim için.

Kablo net ile görüştüm; Nakil olayına kadar her şey gayet güzel. Nakil olayı işin içine girince gittiğiniz yerde altyapımız yoksa ekip yollarız incelenir altyapı için başvuru yaparız alt yapı başvurusu bekleriz olmazsa iptal ederiz diyorlar. Bu uzun bir süreç ve hem kullanamadığım interneti faturalandıracaklar hem de 1 -2 ay gibi bir süre bekletecekler sonuçlanması için söylediklerine göre.

Türk Net ve Netspeed ile görüştüm;; gelir bağlarız hemen diyorlar ama öğrencilik zamanımda öğrenci evime 12 günde bağlanmıştı ve sorunluydu açılması vb. derken 1 ayı bulmuştu öyle bir şansım yok. Evde üniversitede sınavı olan kardeşim var.

Vodafone ile görüşmem baya olumluydu ; 50 Mbit internet için modem dahil 12 ay taahhüt ile 107,80 TL dediler. Nakil istediğiniz yerde 50 Mbit veremiyorsak Cayma bedeli ödemeden iptal hakkınız var dediler. Buraya kadar çok güzeldi ikna oldum başvuru yaptım belgeleri bekliyorum lakin araştırınca 50 alamayan sorun yaşayanların sorununu çözemeyen yada nakil için çalışmamız var deyip bekleten bir sürü haberini gördüm. Bu yüzden kontratı getirmek için arayan kurye ile konuştuktan sonra Müşteri hizmetlerini aradım aldığım paketteki hizmeti veremiyorsanız bana cayma hakkım var mı diye. Kontratı imzaladıktan sonra sizin taahhüttünüz başlar ceza ödersiniz dediler bende o zaman gelip alt yapımı test edip evimde 50Mbit verebiliyorsanız imzalayayım dedim. Kurulum ekiplerimize bilgiyi aktarıyorum dediler.

Henüz kontrat imzalamadım bu yüzden son sapağı kaçırmadan sizin tecrübe ve tavsiyelerinizi almak istiyorum.

Cayanshn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cayan
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
2
Turknet öneririm 4 yıldır Türk Telekom kullanıcısıydım aldığım Max hız 4 MB idi bugün turknete geçtim aldığım hız 31 MB bende şaşırdım

Üst Alt