Benim geçen haftaki EU BEta da bu şekildeydi...ama henüz beta aşamasında bu Dark modu sanırım...arakadaşlar kimse yazmadi ama sanırım bu güncelleme ile gece modu bir işe yaramıyor. Açik ya da kapalı olsada değişen birşey yok . Herkeste öylemi acaba ?
sanırım öyle hocam 3 seçenek var açık kapalı ve saat modu hiçbiri birbirinden farklı değil . data verilerini silmeden romu flashaldim acaba oyüzden mi olmadi diye diğer arkadaşlara da sormak istedim.Benim geçen haftaki EU BEta da bu şekildeydi...ama henüz beta aşamasında bu Dark modu sanırım...
Rom - Xiaomi Mi Max 3 - MIUI 10 Android 9 - 9.2.21 EU Beta ROM
Bir de Sayın HiddeNKinG hocamın açtığı konuya bakabilirsiniz....
Haber - MIUI Yeni Güncelleme ile GECE MODU Özelliğine Kavuştu
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
eu stabil android 9 güncellemesi yaptım fakat ekran ışığı otomatik modda çalışmıyor.Ekranı her açışta ekran ışığını otomatik moda almak zorundasınız.Yoksa ekran ışığı çalışmıyor.Sizde de aynı sorun oldumu?arakadaşlar kimse yazmadi ama sanırım bu güncelleme ile gece modu bir işe yaramıyor. Açik ya da kapalı olsada değişen birşey yok . Herkeste öylemi acaba ?
hocam ekran ışığını otomatik hic kullanmadım kendim ayarlarım hep .şimdi deneyimleyip yazacağım size.eu stabil android 9 güncellemesi yaptım fakat ekran ışığı otomatik modda çalışmıyor.Ekranı her açışta ekran ışığını otomatik moda almak zorundasınız.Yoksa ekran ışığı çalışmıyor.Sizde de aynı sorun oldumu?
hocam ekran ışığı otomatik modda gayet düzgün çalışıyor bilginiz olsun.eu stabil android 9 güncellemesi yaptım fakat ekran ışığı otomatik modda çalışmıyor.Ekranı her açışta ekran ışığını otomatik moda almak zorundasınız.Yoksa ekran ışığı çalışmıyor.Sizde de aynı sorun oldumu?
teşekkürler.hocam ekran ışığı otomatik modda gayet düzgün çalışıyor bilginiz olsun.