Şarja takınca üstteki led yanıyor ama bildirimlerde yanmıyor sizin denediğiniz bir yol var mı?
M msstss Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım Mesut Cihazım Mİ MAX Yaş 39 Konum İstanbul Katılım 29 Aralık 2016 Konular 12 Mesajlar 214 Tepkime puanı 73 Puanları 43 2 Nisan 2021 #1 Şarja takınca üstteki led yanıyor ama bildirimlerde yanmıyor sizin denediğiniz bir yol var mı?
OGSKY Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Kaan Cihazım Lavender & 9S Konum Turkiye Katılım 1 Ekim 2017 Konular 8 Mesajlar 910 Çözümler 1 Tepkime puanı 334 Puanları 78 2 Nisan 2021 #2 Whatsapp içinde kendi renk ayarı var, aslında bir modül vardı bildirim renklerini düzenlediğimiz ancak adını hatırlayamıyorum
Whatsapp içinde kendi renk ayarı var, aslında bir modül vardı bildirim renklerini düzenlediğimiz ancak adını hatırlayamıyorum
M msstss Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım Mesut Cihazım Mİ MAX Yaş 39 Konum İstanbul Katılım 29 Aralık 2016 Konular 12 Mesajlar 214 Tepkime puanı 73 Puanları 43 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 OGSKY' Alıntı: Whatsapp içinde kendi renk ayarı var, aslında bir modül vardı bildirim renklerini düzenlediğimiz ancak adını hatırlayamıyorum Genişletmek için tıkla ... Onlar açık olarak geliyor farklı renkler denedim değişen bir şey olmadı.
OGSKY' Alıntı: Whatsapp içinde kendi renk ayarı var, aslında bir modül vardı bildirim renklerini düzenlediğimiz ancak adını hatırlayamıyorum Genişletmek için tıkla ... Onlar açık olarak geliyor farklı renkler denedim değişen bir şey olmadı.
M msstss Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım Mesut Cihazım Mİ MAX Yaş 39 Konum İstanbul Katılım 29 Aralık 2016 Konular 12 Mesajlar 214 Tepkime puanı 73 Puanları 43 6 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Buradaki arkadaş toplu eklemiş ayrı istedim ama eklemedi bildirim ledini ayırmanın bir yolu varmı?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Buradaki arkadaş toplu eklemiş ayrı istedim ama eklemedi bildirim ledini ayırmanın bir yolu varmı?
XSoDia Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ömer Cihazım Redmi K30 Meslek Çok Serbest Meslek Yaş 36 Konum Karaman Katılım 16 Kasım 2017 Konular 47 Mesajlar 547 Tepkime puanı 193 Puanları 58 20 Nisan 2021 #5 Bu cihaz da bildşrim ledi yok kullanılan led sensör ledi bu yüzden fazla bişey beklemeyin