Yardım Eu Rom'a Geçmek

AKKOYUNLU

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Ozan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hint Stabil
Telefon Modeli
Poco f2 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar Merhaba, Halihazırda hint romu kullanmaktayım ancak kimle konuşsam eu romu aşırı övüyor, geçmeye karar verdim, eu stabil olanına, ancak merak ettiğim bir kaç soru var;
1: geçersem xiaomi clouddan yedeğimi aktarmam mümkün mü ?
2: şu an hint romunda olan arama kaydetme özelliği bu romda var mı?
3: twrp yüklemeden mi flash ile geçmem mümkün mü?

şimdiden cevaplar için çok teşekkür ederim.

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
1- evet
2- evet
3- twrp şart

Oyla:

AKKOYUNLU

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Ozan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- evet
2- evet
3- twrp şart
çok teşekkürler hocam bir de twrp kullanımında çok sıkıntı çıkıyor sanırım herkes bişeyinden şikayetçi o yüzden cihaza twrp kurma konusunda kararsızım, peki siz eu rom öneriyormsuunuz hocam

Oyla:

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
çok teşekkürler hocam bir de twrp kullanımında çok sıkıntı çıkıyor sanırım herkes bişeyinden şikayetçi o yüzden cihaza twrp kurma konusunda kararsızım, peki siz eu rom öneriyormsuunuz hocam
Her telefonda illaki bir şeylerden şikayet ederiz. Ya eksiktir ya da fazladır. Bizim gibi düşünen ve bu işi yapabilen insanlar da halı hazırdaki romu alıp istek ne şekildeyse ona göre değiştirip güzelleştiriyorlar. Eu rom her türlü iyidir.
İlk sorunuz için ise gerek twrp kurarken gerekse bu işlemleri yaparken ufak tefek sorunlar çıkabiliyor. Bunların çoğu , eğer çok çok yanlış bir şey yapmamışsak heyecan yapmadan sakince halledilecek şeyler. Yaparken göz önünde bulundurmak gerek. Yanlış işlem yaparsanız cihaz bootloopta kalırsa falan mi flash ile tekrar stock roma dönersiniz zaten.

Oyla:

AKKOYUNLU

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Ozan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her telefonda illaki bir şeylerden şikayet ederiz. Ya eksiktir ya da fazladır. Bizim gibi düşünen ve bu işi yapabilen insanlar da halı hazırdaki romu alıp istek ne şekildeyse ona göre değiştirip güzelleştiriyorlar. Eu rom her türlü iyidir.
İlk sorunuz için ise gerek twrp kurarken gerekse bu işlemleri yaparken ufak tefek sorunlar çıkabiliyor. Bunların çoğu , eğer çok çok yanlış bir şey yapmamışsak heyecan yapmadan sakince halledilecek şeyler. Yaparken göz önünde bulundurmak gerek. Yanlış işlem yaparsanız cihaz bootloopta kalırsa falan mi flash ile tekrar stock roma dönersiniz zaten.
haklısınız hocam, bende hint romuna mi flash ile geçmiştim ve çok kolay geçmiştim haliyle bununda onunla yapılıp yapılmayacağını merak ettim.

Oyla:
Üst Alt