Yardım EU roma çin romu güncellemesi yaptım recovery gitti yüklenmiyor...

goldsmiley

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamdi
Konular
6
Merhaba arkadaşlar k60 telefonumda xiaomi.eu_MONDRIAN_OS1.0.8.0.UMNCNXM_14 yüklüydü ama en son mayısta güncellendi ve artık nedense yenileri ya çıkmıyor yada paylaşılmıyor bulamadım. sonra aratıp 1 tane buldum 1.0.14.0 diye ama o çin versiyonuymuş dikkat etmedim başında eu yazmıyordu. onu yükledim telefon açıldı ama sadece çince ve ingilizce dil var ve birçok uygulama yüklenip bazıları kayboldu. recovery de tekrar başlatıp eskiyi geri yüklemek istedim ama oda ne recovery gitmiş çince büyük ihtimal xiaominin kendi recoverysi gelmiş ve dolayısıyla yükleyemedim. bilgisayardan tekrar recovery kurayım dedim ama hiçbir şekilde bilgisayar fastbootta telefonu görmüyor sürücüler kurdum tekrar ama banamısın demiyor. win 10 dan win 11 geçmiştim ondan olma ihtimali varmıdır? yada tekrar recovery kurup eski romu geri nasıl yüklerim bilgisi olan var mı?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

twrp vs uğraşmanıza gerek yok artık hybrid romlar mevcut indirip fastboot mod da yüklüyorsunuz..

Oyla:

goldsmiley

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamdi
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fastbootta görmüyor bilgisayar. bu hybrid rom yükldiğimde uygulamalar bilgiler gider mi?

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
fastbootta görmüyor bilgisayar. bu hybrid rom yükldiğimde uygulamalar bilgiler gider mi?
Format.bat yazan dosya ile yüklerseniz evet, update.bat ile yüklerseniz hayır. Ama farklı romdan geçecekseniz format seçmeniz gerek.

Oyla:

goldsmiley

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamdi
Konular
6
İşte bilgilerin gitmemesi gerekiyor da sıkıntı telefonu bilgisayarlar görmüyor fastboot modda. Görse bir şekilde halledecem ama 2 farklı bilgisayarda görmüyor. Bunda fastboota alınca sadece wce yazı olarak fastboot yazıyor. Önceden sanki androidi tamir eden icon vardı bu başka birşeye mi giriyor acaba

Oyla:

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
İşte bilgilerin gitmemesi gerekiyor da sıkıntı telefonu bilgisayarlar görmüyor fastboot modda. Görse bir şekilde halledecem ama 2 farklı bilgisayarda görmüyor. Bunda fastboota alınca sadece wce yazı olarak fastboot yazıyor. Önceden sanki androidi tamir eden icon vardı bu başka birşeye mi giriyor acaba
USB değiştirin sorun devam ederse Farklı porta takın

Oyla:

goldsmiley

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamdi
Konular
6
sonunda hallettim. iki telefonu kablo ile bağlayıp uygulama ile twrp yükledim. twrp den format atmaya bile kalksam bir ton kırmızı olarak hata verdi data bağlanmadı bilmem ne bağlanmadı gibi eski romu kurdum açılmadı tekrar twrp den risinmatrixx kurmak için indirdiğim firmvare kurunca hata vermedi sonra üstüne matrixx kurdum isteksizce ama sırf telefon açılsın sonra tekrar eu rom yüklerim diye matrixx kurdum. ve telefon açıldı matrixx ilk başta basit gibi geldi ama çok hızlı ve akıcı olunca onda kalmaya karar verdim.

Son düzenleme:
Oyla:

goldsmiley

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamdi
Konular
6
arkadaşlar matrixx rom hakkında bilgisi olan var mı şu açıdan soruyorum, romu yükledikten sonra garanti mobil bankacılığı iptal etti sonra arayıp teyit edip açtılar ama yapı kredi matrixi yükledikten 10 gün sonra ki o zamana kadar en az 30 kere girmeme rağmen güvenlik gerekçesiyle iptal etti görüntülü arayıp kimlik kontrolü yapılmasına ve yeni şifre vermelerine rağmen onlarda iptal ediliyor. bu sabahta instagram için şifre sıfırlama maili geldi. acaba romda virüs olma ihtimali var mı? yapımcı bilgileri alıyor olma ihtimali var mı? bilgisi olan var mı acaba?

Oyla:
Üst Alt