- Adım
- ESER
- Cihazım
- Mi 10T PRO
- Meslek
- Elektrik Teknikeri
- Konular
- 34
Sizce hangisi her açıdan diğerinden daha iyi?
arkadaş yorum ve öneri olarak sormak istemiş herhalde sorabilir gayet normal sonuçta burası forum bilgi alışverişi yapılıyor ben bi sıkıntı görmüyorum rom konusunda herkes uzman olacak diye birşeyde yok ayrıca bence yanlış yorum yapmışsınız hocam bu benim fikrimBöyle bir karşılaştırma olmaz. Karşılaştırılacak şeylerin denk veya birbirine yakın olması en azından aynı kulvarda olması gerekir. Sizin sorunlarınızın tek ortak yönü ikisinin de rom olması o kadar.
Kusura bakmayın ama biri bunu soruyorsa rom konusunda hiçbir şey bilmiyor demektir.
Burası yardımlaşma platformu herkes herşeyi bilecek diye bir kaide yok.Böyle bir karşılaştırma olmaz. Karşılaştırılacak şeylerin denk veya birbirine yakın olması en azından aynı kulvarda olması gerekir. Sizin sorunlarınızın tek ortak yönü ikisinin de rom olması o kadar.
Kusura bakmayın ama biri bunu soruyorsa rom konusunda hiçbir şey bilmiyor demektir.
Genelde EU Rom kullanan birisiyim.Böyle bir karşılaştırma olmaz. Karşılaştırılacak şeylerin denk veya birbirine yakın olması en azından aynı kulvarda olması gerekir. Sizin sorunlarınızın tek ortak yönü ikisinin de rom olması o kadar.