Anket Eu Rom vs MIUI Pro Rom

Eu Rom vs MIUI Pro Rom

• EU Rom

• MIUI Pro Rom

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

KAPTAN_007

Dünya Bir Gündür O Da Bu Gündür!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ESER
Cihazım
Mi 10T PRO
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
34
Sizce hangisi her açıdan diğerinden daha iyi?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Miui Pro Ücretli ve Her Türlü EU Romdan İyidir. EU artık Eski EU değil Romla Hiç Uğraşmıyorlar Her ŞEy Hali Hazırda Bekliyor Bu Gün Çin ve Çin Romu Olmayan Global Cihazlara Güncelleme Gelsin 3-4 saate EU Yayınlıyor. Miui Pro İşini Biliyor sadece o değil Ruslar Bu işi Biliyor.

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Böyle bir karşılaştırma olmaz. Karşılaştırılacak şeylerin denk veya birbirine yakın olması en azından aynı kulvarda olması gerekir. Sizin sorunlarınızın tek ortak yönü ikisinin de rom olması o kadar.
Kusura bakmayın ama biri bunu soruyorsa rom konusunda hiçbir şey bilmiyor demektir.

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
Böyle bir karşılaştırma olmaz. Karşılaştırılacak şeylerin denk veya birbirine yakın olması en azından aynı kulvarda olması gerekir. Sizin sorunlarınızın tek ortak yönü ikisinin de rom olması o kadar.
Kusura bakmayın ama biri bunu soruyorsa rom konusunda hiçbir şey bilmiyor demektir.
arkadaş yorum ve öneri olarak sormak istemiş herhalde sorabilir gayet normal sonuçta burası forum bilgi alışverişi yapılıyor ben bi sıkıntı görmüyorum rom konusunda herkes uzman olacak diye birşeyde yok ayrıca bence yanlış yorum yapmışsınız hocam bu benim fikrim

sanatsal061

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Burası yardımlaşma platformu herkes herşeyi bilecek diye bir kaide yok.

bymcs

вчmcs
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MCS
Cihazım
Mi 8
Konular
11
MIUI Pro Mi8 için güncelleme veriyor mu?

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Saygısızlık manasında bir yorum yapmadım. Maksadını aşmış bir yorum olabilir. Ama gerçekten manasız geldi.
Tamam herkes herşeyi bilecek değil ama küçük bir araştırma ile çok şey öğrenilebilir.

KAPTAN_007

Dünya Bir Gündür O Da Bu Gündür!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ESER
Cihazım
Mi 10T PRO
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde EU Rom kullanan birisiyim.
Ve evet MIUI Pro hakkında bir bilgim yok.
Bu forum'un amacı bilgi paylaşmak, yardımlaşmak değil mi? Buradan internette dolaşan bilgi kalabalığından daha iyi bir şekilde istediğim bilgiye ulaşabiliyorum.

(Bu şekilde bir yorum yapacaksınız eğer, cevap yazmayıp görmezden gelebilirsiniz.Neticede kimse sizden zorla bir cevap istemiyor.)

cepservis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
youtunbe
Cihazım
redmi note 4
Konular
0
Resmi Note 8 cihazıma deneme amaçlı EU rom kurdum ama çok pişman oldum, proximity sensor kafayı yedi, cihaz yavaşladı ve bataryada çok çabuk bitmeye başladı, Tekrar orjinal roma döndüm ama beni mafetti. Miu pro rom ise hiç kurmadım Eu romdan sonra onada pek sıcak bakmıyorum açıkçası, benim için önemli olan performans ve batarya stabilitesi diğer uygulamalar zaten aynı

Üst Alt