Yardım Eu rom ve root erişimi.

rockkit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Redmi
Telefon Modeli
K60 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba.
Haftalık olarak Eu romu kuruyorum k60 pro telefonuma ancak konuda berlittiği gibi root olmamalı dediği için her kurulum öncesi magiski kaldırıp sonra tekrar kuruyorum tabi modülleri yükleme vs vs sonrası da.

Bunun daha kolay bir yöntemi var mı ya da rootlu bir şekilde güncelleme yapmamım bir sakıncası var mı ? Teşekkürler.

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Rootlu şekilde güncelleme yaparsanız bir sıkıntı olmaz yüksek ihtimalle ancak zaten her güncellemede root gider ve tekrar rootlayıp tekrar modülleri kurarsınız. Sorun çıkma ihtimalini en aza düşürmek için de güncelleme öncesi rootu kaldırmanız daha sağlıklıdır.

Oyla:

rockkit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rootlu şekilde güncelleme yaparsanız bir sıkıntı olmaz yüksek ihtimalle ancak zaten her güncellemede root gider ve tekrar rootlayıp tekrar modülleri kurarsınız. Sorun çıkma ihtimalini en aza düşürmek için de güncelleme öncesi rootu kaldırmanız daha sağlıklıdır.
Root'u kaldırmanın en kısa yolu nedir acaba hocam ? her defasında magiski kaldır sonra tekrar kur sonra twrpden flashla sonra modüller vs vs. sıkmaya başladı açıkcası :)

Oyla:

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Root'u kaldırmanın en kısa yolu nedir acaba hocam ? her defasında magiski kaldır sonra tekrar kur sonra twrpden flashla sonra modüller vs vs. sıkmaya başladı açıkcası :)
Hocam magiskin içerisinden kaldırabiliyorsunuz ordan kaldırıp güncelleme sonrası twrpden kurabilirsiniz. Başka yöntem varsa benim bilgim yok.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam rootu kaldırmakla uğraşmanıza gerek yok. Haftalık sürümü indirin, TWRP'den sıfırlama yapmadan kurun. Böylece boot.img stok hale döneceği için root gidiyor zaten. Romu kurduktan sonra Magisk'i kurun TWRP üstünden, root yetkileri ve modüller eskisi gibi çalışmaya devam edecek. Her seferinde rootu kaldırmanıza gerek yok yani. :)

Oyla:

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Hocam rootu kaldırmakla uğraşmanıza gerek yok. Haftalık sürümü indirin, TWRP'den sıfırlama yapmadan kurun. Böylece boot.img stok hale döneceği için root gidiyor zaten. Romu kurduktan sonra Magisk'i kurun TWRP üstünden, root yetkileri ve modüller eskisi gibi çalışmaya devam edecek. Her seferinde rootu kaldırmanıza gerek yok yani. :)
Güncellemeden sonra magiski kurunca modüller geri geliyor mu hocam ?

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek