Yardım Eu ROM Sürekli Reboot

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Epic romdayım . Eu rom u deneyeyim dedim. Rom u kurdum.Reboot System dedikten sonra telefon açılmaya çalışıyor ama tekrardan reboot edip twrp de açılıyor.

Bu sorun neden kaynaklanmış olabilir ve/veya bu sorunla karşılaşan arkadaş var mı acaba ?

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Format data yapmayı unutmayın ve romu flasladıktan sonra cache/dalvik temizlemesini.

Son düzenleme:
Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
4 wipe yapıp denediniz değil mi ?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mavisular

Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4 wipe yapıp denediniz değil mi ?

evet. 4 seferdir restoreden geri dönmeye çalışıyorumm. bu sefer ekran şifresini kabul etmiyor. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım vallahi.

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
gozdemir hocam mi 6 kullanıcısı olarak bu sorunların üstesinden geldi 5s te böyle sorunlar olmadığı için yanıltmak istemiyorum.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
evet. 4 seferdir restoreden geri dönmeye çalışıyorumm. bu sefer ekran şifresini kabul etmiyor. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım vallahi.

Ekran şifresini kabul etmez hocam, bende forumdan öğrenmiştim. Ekran sifresini kaldirip twrpden yedek almak gerekiyor diye biliyorum.

Hocam format data yapmaniz gerekebilir tekrar Nougat a dönmeniz icin, ben Miui.am romunda sorun yasamamistim ama, Eu romu denemedim daha. Epic rom Oreo beta da ise hem bu roma geçerken Format Data yaptim, hemde Epic Nougat romuna dönerken Format data yaptım.

Oyla:

mavisular

Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran şifresini kabul etmez hocam, bende forumdan öğrenmiştim. Ekran sifresini kaldirip twrpden yedek almak gerekiyor diye biliyorum.

Hocam format data yapmaniz gerekebilir tekrar Nougat a dönmeniz icin, ben Miui.am romunda sorun yasamamistim ama, Eu romu denemedim daha. Epic rom Oreo beta da ise hem bu roma geçerken Format Data yaptim, hemde Epic Nougat romuna dönerken Format data yaptım.

Hocam canıma tak etti . Alahtan resm, müzik , video vs yedek almıştım elle. 4 wipe değil 5 wipe yaptım. Herşeyi uçurdum. Bawer21 arkadaşın desteği ile Eu beta 7.12.7 kurdum. Şimdilik bir sıkıntı yok. Ama bir daha farklı ROM kurmaktan tırstım açıkcası :(

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Hocam canıma tak etti . Alahtan resm, müzik , video vs yedek almıştım elle. 4 wipe değil 5 wipe yaptım. Herşeyi uçurdum. Bawer21 arkadaşın desteği ile Eu beta 7.12.7 kurdum. Şimdilik bir sıkıntı yok. Ama bir daha farklı ROM kurmaktan tırstım açıkcası :(
Hocam aynisini birkac kere ben yasadim tirsmayin bir sekilde hallediliyor, farkli rom atip genelde android 7'ye donmeye calisinca sorun cozuluyor hatta eu romun 7.x.x bir romuna kurunca sorunsuz aciliyor asla sıkıntı cikmiyor aklinizda olsun(en son denemelerimde gordugum uzere epicromunda 7.x.x bir romu sorunu cozuyor)

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Hocam işte hepsi bir deneyim. Bu şekilde deneyim kazanarak, ileride daha büyük sorun yaşamaktan kurtulabilirsiniz :)

Oyla:
Üst Alt