- Adım
- Mert
- Cihazım
- Mi 8lite
- Konular
- 12
Merhaba sevgili hocalarım,
Sizlerle araştırmalarım ve tesadüfen bulduğum bir yöntemle wo-wifi'ı nasıl aktif hale getireceğimizi anlatacağım.
Not: Ben mi 10T/ 12.5.1 stable sürümde denedim çalıştı. Diğer sürümlerde deneyerek öğrenebilirsiniz. Maksat benim gibi bahçe katında veya şebekesi az çeken kardeşlerimize yardımcı olmak.
1-Öncelikle Sim kart & mobil ağlar kısmından hattınıza girip ağ tercihlerinden wlanı seçmelisiniz.
2-Google Play Store'dan Quickshortcutmaker programını yüklüyoruz
3-Arama kısmına modem yazıp modem test toolsa giriyoruz.
4-Ardından try diye bir seçenek çıkacak try'a tıklıyoruz
5-MBN config loading and activing tool diye bir seçenek çıkacak ona basıyoruz.
6-Karşımıza çıkan sekmede SW MBN yazan yerde mbn_global.txt. seçeneğini seçip validate diyip bir süre bekliyoruz ve wowifi aktif olacaktır. Umarım sizlerde de işe yarar dostlarım.
Sizlerle araştırmalarım ve tesadüfen bulduğum bir yöntemle wo-wifi'ı nasıl aktif hale getireceğimizi anlatacağım.
Not: Ben mi 10T/ 12.5.1 stable sürümde denedim çalıştı. Diğer sürümlerde deneyerek öğrenebilirsiniz. Maksat benim gibi bahçe katında veya şebekesi az çeken kardeşlerimize yardımcı olmak.
1-Öncelikle Sim kart & mobil ağlar kısmından hattınıza girip ağ tercihlerinden wlanı seçmelisiniz.
2-Google Play Store'dan Quickshortcutmaker programını yüklüyoruz
3-Arama kısmına modem yazıp modem test toolsa giriyoruz.
4-Ardından try diye bir seçenek çıkacak try'a tıklıyoruz
5-MBN config loading and activing tool diye bir seçenek çıkacak ona basıyoruz.
6-Karşımıza çıkan sekmede SW MBN yazan yerde mbn_global.txt. seçeneğini seçip validate diyip bir süre bekliyoruz ve wowifi aktif olacaktır. Umarım sizlerde de işe yarar dostlarım.