Yardım Eu rom şarj sorunu

bilgilibirinsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu stable 11.0.5
Telefon Modeli
Mi 9t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba mi 9t pro kullaniyorum şarjımin hızlı bitmesinden şikayetçiydim.Dün eu 11.0.5 kurdum ilk şarj döngüsünde 8.5 saat ekran süresi aldım.bugün 2. Şarjımi yaptım 6 saat ekran süresi aldım işlemler ayni hepsi wifi ve ayni uygulamalar oyun yok parlaklik.vs hersey ayni.hangi romu kurmaliyim veya ne yapmaliyim root.var.

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
1-2 hafta kadar Roma zaman tanıyın sisteme otursun.

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Merhaba mi 9t pro kullaniyorum şarjımin hızlı bitmesinden şikayetçiydim.Dün eu 11.0.5 kurdum ilk şarj döngüsünde 8.5 saat ekran süresi aldım.bugün 2. Şarjımi yaptım 6 saat ekran süresi aldım işlemler ayni hepsi wifi ve ayni uygulamalar oyun yok parlaklik.vs hersey ayni.hangi romu kurmaliyim veya ne yapmaliyim root.var.
Daha sistemin oturması için 2 hafta gerekli
Ayrıca debloat yapın
Greenify yükleyici n

Oyla:

bilgilibirinsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha sistemin oturması için 2 hafta gerekli
Ayrıca debloat yapın
Greenify yükleyici n
Ben "lucky patcher" uygulamasi ile miui nin bana lazım olmayan uygulamalarını sildim. Google uygulamasi yok zaten eu rom da baska napabilirim 1-2 haftaya düzelir mi pil performansi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-2 hafta kadar Roma zaman tanıyın sisteme otursun.
Anladım 1-2 haftaya performansi düzelebilir diyorsunuz yani.Peki siz hangi eom'u önerirsiniz hocam?daha önce crdroid denedim performans falan pilde iyiydi ama miui den vazgeçemedim bende miui tabanli custom kurdum.

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Ben "lucky patcher" uygulamasi ile miui nin bana lazım olmayan uygulamalarını sildim. Google uygulamasi yok zaten eu rom da baska napabilirim 1-2 haftaya düzelir mi pil performansi

Anladım 1-2 haftaya performansi düzelebilir diyorsunuz yani.Peki siz hangi eom'u önerirsiniz hocam?daha önce crdroid denedim performans falan pilde iyiydi ama miui den vazgeçemedim bende miui tabanli custom kurdum.
Greenify
Flush ram
Ve SD maid yükleyin hocam

Oyla:

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30

Eu rom iyidir dediğim gibi biraz zaman tanıyın ve Rehber - Android sistem ve pil optimizasyonu {Android 7-13} bu konudaki talimatları uygulayın, 8.sayfadaki komutu ayrıca uygulayın.

Oyla:

bilgilibirinsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6
Eu rom iyidir dediğim gibi biraz zaman tanıyın ve Rehber - Android sistem ve pil optimizasyonu {Android 7-13} bu konudaki talimatları uygulayın, 8.sayfadaki komutu ayrıca uygulayın.
Hocam attığınız rehberdeki işlemleri başarıyla uyguladım bakalım pilde gelişme olucak mı.tesekkurler bu arada.Ve telefonun pil sağlığına adb üzerinden kodlar ile baktim 3400 mah kalmış 85 sağlığa tekabül ediyor.sizce kac saat ekran süresi vermeli?wifi-%30 parlaklik-sosyal medya kullanimi

Greenify
Flush ram
Ve SD maid yükleyin hocam
Bunları yükleyip hangi işlemleri uyguliycagim hocam? biraz açar mısınız konuyu veya rehber varsa gönderme şansınız var mi?

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Hocam attığınız rehberdeki işlemleri başarıyla uyguladım bakalım pilde gelişme olucak mı.tesekkurler bu arada.Ve telefonun pil sağlığına adb üzerinden kodlar ile baktim 3400 mah kalmış 85 sağlığa tekabül ediyor.sizce kac saat ekran süresi vermeli?wifi-%30 parlaklik-sosyal medya kullanimi

Bunları yükleyip hangi işlemleri uyguliycagim hocam? biraz açar mısınız konuyu veya rehber varsa gönderme şansınız var mi?

Oyla:

bilgilibirinsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6
Reis ilgili konuyu inceledim fakat benim boşta şarj tüketme sorunum yok gece 8-9 saatte yüzde 2 gidiyor.yinede teşekkürler

Oyla:
Üst Alt