Soru Eu Rom Redmi 5 Plus

EserX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkant
Cihazım
Redmi5 Plus
Konular
1
Selam RedMi 5 Plus 4/64 kullanıcısıyım.

Telefonda pil miui11 ile kötü hal aldı.

Forumda her yerde EU ROM geçin deniyor.

Ben ise aşırı kararsızım, geçmeli miyim telefonumun garantisi de bitti.

Bootloader açmak gerekiyormuş, konuları inceledim acayip karışık geldi. Temiz basit anlatım var mıdır?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Forumda genelde gayet net anlatımlar mevcut. Detaya inmemizin sebebi herhangi bir soruna sebebiyet vermemek. Sonuçta o konulardan takip ederek işlem yapan kullanıcılar doğal olarak acemiler olduğu için, elimizden geldiği kadar detay vermeye çalışıyoruz hocam. Yani bi 10 dakika fazla vakit ayırın, detaylıca okuyun konuları. Bir defadan sonra kendiniz konuya ihtiyaç duymadan ezbere yapabilirsiniz zaten.

Rom konusunda gelince; benim tavsiyem kesinlikle 5 Plus gibi bir cihazda EU rom kullanılması. Hem güncelleme desteği halen devam ediyor, hem de çok daha akıcı çalışıyor. Tavsiyem EU Stabil sürümü.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Yorumları okuyabilirsiniz

Oyla:

EserX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkant
Cihazım
Redmi5 Plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumda genelde gayet net anlatımlar mevcut. Detaya inmemizin sebebi herhangi bir soruna sebebiyet vermemek. Sonuçta o konulardan takip ederek işlem yapan kullanıcılar doğal olarak acemiler olduğu için, elimizden geldiği kadar detay vermeye çalışıyoruz hocam. Yani bi 10 dakika fazla vakit ayırın, detaylıca okuyun konuları. Bir defadan sonra kendiniz konuya ihtiyaç duymadan ezbere yapabilirsiniz zaten.

Rom konusunda gelince; benim tavsiyem kesinlikle 5 Plus gibi bir cihazda EU rom kullanılması. Hem güncelleme desteği halen devam ediyor, hem de çok daha akıcı çalışıyor. Tavsiyem EU Stabil sürümü.
Güncellemeleri nasıl yapıyoruz? Bu arada garantinin bitmesine 4 ay kalmış.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Güncellemeleri nasıl yapıyoruz? Bu arada garantinin bitmesine 4 ay kalmış.

Güncelleme işlemi en basiti. OTA desteği mevcut, ayarlar vasıtası ile yapılabilir fakat pek stabil çalışmıyordu en son. Onun yerine en garanti yöntem olan; güncel rom dosyasını indirip twrp'den direk flash yapmak.

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Miui11 olduğu sürece eu rom yada değil farketmiyo arkadaşıma yuklemistim eu rom Miui11 telefonu geri getirmişti miui10 düşür diye eu stabil 10.3.2 sürümünü kurun Redmi 5 Plus için. Tercih sizin ya pili az giden kasan donan cihazınıza katlanicaksiniz yada üşengeçlik yapmadan forumu araştırıp okuyup öğreneceksiniz.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Miui11 olduğu sürece eu rom yada değil farketmiyo arkadaşıma yuklemistim eu rom Miui11 telefonu geri getirmişti miui10 düşür diye eu stabil 10.3.2 sürümünü kurun Redmi 5 Plus için. Tercih sizin ya pili az giden kasan donan cihazınıza katlanicaksiniz yada üşengeçlik yapmadan forumu araştırıp okuyup öğreneceksiniz.
Bu telefonu bende kullanıyorum ve sizin yada arkadaşınızın dediği gibi kasmalar, bazı ağır uygulamalar hariç asla yok. Genelleme yapmayalım lütfen hocam. Cihazın bataryanın yıpranmışlığından tutun kurulumun ne kadar doğru yapıldığına kadar bir sürü etken var bu işin içinde.

Oyla:

Engin1984

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Engin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Miui 11 için akıcılık ve pil performansı açısından REVOS öneririm.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

Eraybarca

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Çevirmenlik
Konular
3
Bu telefonu bende kullanıyorum ve sizin yada arkadaşınızın dediği gibi kasmalar, bazı ağır uygulamalar hariç asla yok. Genelleme yapmayalım lütfen hocam. Cihazın bataryanın yıpranmışlığından tutun kurulumun ne kadar doğru yapıldığına kadar bir sürü etken var bu işin içinde.
EU roma geçen gün geçtim. Kurduğum spectrum modda pil tasarrufu modu, stock MIUI 11'den daha iyi performans veriyor. Oyun modunu açsam neler olur siz düşünün.

Oyla:
Üst Alt