- Adım
- Devrim
- Cihazım
- Redmi note 9
- Konular
- 10
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 12.5.1
- Telefon Modeli
- Mi 10T 8/128
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhabalar Telefonum da şuan fastboot aracılığıyla global rom kurulu TWRP/Orangefox hepsini denedim. EU romu atamıyorum yardımcı olur musunuz?
Yaptığım adımları anlatıyorum.
Telefonum da SD Kart girişi olmadığı için bilgisayara bağladım.
İlk önce Rom zip'ini telefona atıyorum.
Ardından 3 wipe yapıyorum Cache/Dalvik , Data , Cache.
Sonra romu install diyorum. Kurulduktan sonra Cache Dalvik temizle yapıyorum. Ve Format data deyip yes yazıyorum. Ardından Reboot System yapınca Redmi yazısı çıkıyor sonra titreşim yapıp tekrar Redmi yazısı çıkıyor ardından da TWRP atıyor.
Sebebi nedir?
Telefonu ikinci el aldım aldığımda EU rom kuruluydu çok alışmıştım Geçen dotos kurmaya çalışırken yanlışlıkla beceremedim ve Fastboot ile orjinal roma döndüm. Yaptığım adımlarda yanlışlık mı var?
Yaptığım adımları anlatıyorum.
Telefonum da SD Kart girişi olmadığı için bilgisayara bağladım.
İlk önce Rom zip'ini telefona atıyorum.
Ardından 3 wipe yapıyorum Cache/Dalvik , Data , Cache.
Sonra romu install diyorum. Kurulduktan sonra Cache Dalvik temizle yapıyorum. Ve Format data deyip yes yazıyorum. Ardından Reboot System yapınca Redmi yazısı çıkıyor sonra titreşim yapıp tekrar Redmi yazısı çıkıyor ardından da TWRP atıyor.
Sebebi nedir?
Telefonu ikinci el aldım aldığımda EU rom kuruluydu çok alışmıştım Geçen dotos kurmaya çalışırken yanlışlıkla beceremedim ve Fastboot ile orjinal roma döndüm. Yaptığım adımlarda yanlışlık mı var?