Yardım EU Rom Kulaklık Sesi

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU Stable 10.0.2.0
Telefon Modeli
Redmi Note 5
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi Note 5 cihazimla eu roma geçtikten sonra kulakliktan gelen sesler azaldı. Dinlediğim müzikler son seste rahatsız ettiği için 2 tık kisardim şimdi fulle bir miktar tatmin olabiliyorum. Pubg de menü müziği rahatsız ederdi şimdi etmiyor. Resetleyince düzelir gibi oluyor ama emin değilim. Haporlorde sorun yok. Farklı kulaklıklar ile ve kendi kulaklığımı farklı cihazlarda denedim.

yasincelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin Çelik
Cihazım
Note 5 Pro
Konular
0
Takip. Aynı sorun bende de var cihaz note 5 eu roma geçtim kulaklık sesi az geliyor. Global rom da bangır bangırdı.

Oyla:

yasincelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin Çelik
Cihazım
Note 5 Pro
Konular
0
Takip. Aynı sorun bende de var cihaz note 5 eu roma geçtim kulaklık sesi az geliyor. Global rom da bangır bangırdı.
Redmi Note 5 cihazimla eu roma geçtikten sonra kulakliktan gelen sesler azaldı. Dinlediğim müzikler son seste rahatsız ettiği için 2 tık kisardim şimdi fulle bir miktar tatmin olabiliyorum. Pubg de menü müziği rahatsız ederdi şimdi etmiyor. Resetleyince düzelir gibi oluyor ama emin değilim. Haporlorde sorun yok. Farklı kulaklıklar ile ve kendi kulaklığımı farklı cihazlarda denedim.

An itibari ile sorunu küçük bir flash dosyasıyla çözmüş bulunmaktayım. Linkte ki dosyayı Twrp den flashlamak yeterli.

Oyla:

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
An itibari ile sorunu küçük bir flash dosyasıyla çözmüş bulunmaktayım. Linkte ki dosyayı Twrp den flashlamak yeterli.
Deneyeceğim hocam. Tam olarak ne işe yarıyor?

Oyla:
Üst Alt