Çözüldü EU Rom 9.2.14 Magisk Sorunsalı [ÇÖZÜLDÜ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abdulsamet.oger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Üniversite (Hemşirelik)
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
xiaomi.eu 9.2.14 | Beta
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar değerli forum üyeleri;

Resurrection Remix'ten Eu rom 9.2.14'e geçiş yaptım. Full wipe ve format datanın ardından romu ve Magisk 18.1' i flaşladım. (Stabil ve Beta denenmiştir.) Fakat ne hikmetse ana ekranda Magisk uygulaması görünmüyor. Manuel olarak apk'yi yüklediğimde cihaz rootlu görünüyor. 9.1.14 sürümlü Mi Room'u flaşladığımda ise herhangi problem olmuyor. Mi Room zipinde bulunan Magisk'i kullanmama rağmen yine aynı sorun çıkıyor. Sizce bu sorunun sebebi ne olabilir ?

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Romu flashlarken Apk yı kurmuyor demek ki. Siz manüel kurunca rootlu görünmesi normal. Eğer öncesinde magisk flashladiysaniz. Bu şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. EU kaynaklı ise bir sonraki güncelleme de sorunu çözecektir

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Merhabalar değerli forum üyeleri;

Resurrection Remix'ten Eu rom 9.2.14'e geçiş yaptım. Full wipe ve format datanın ardından romu ve Magisk 18.1' i flaşladım. (Stabil ve Beta denenmiştir.) Fakat ne hikmetse ana ekranda Magisk uygulaması görünmüyor. Manuel olarak apk'yi yüklediğimde cihaz rootlu görünüyor. 9.1.14 sürümlü Mi Room'u flaşladığımda ise herhangi problem olmuyor. Mi Room zipinde bulunan Magisk'i kullanmama rağmen yine aynı sorun çıkıyor. Sizce bu sorunun sebebi ne olabilir ?
Dediğiniz gibi manuel olarak apk yi yükleyin ve devam edin hocam. Rootlu görünüyorsa sıkıntı yok

Oyla:

abdulsamet.oger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Üniversite (Hemşirelik)
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Romu flashlarken Apk yı kurmuyor demek ki. Siz manüel kurunca rootlu görünmesi normal. Eğer öncesinde magisk flashladiysaniz. Bu şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. EU kaynaklı ise bir sonraki güncelleme de sorunu çözecektir
yi yükleyin ve devam edin hocam. Rootlu görünüyorsa sıkıntı yok

Manuel kurup devam edeyim sıkıntı yok. Sorunu anlayamamak sıkıcı geldi. Romun apk yi yüklemeye karşı koruma gibi durumu olması garip geldiwasntme~~

Oyla:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Manuel kurup devam edeyim sıkıntı yok. Sorunu anlayamamak sıkıcı geldi. Romun apk yi yüklemeye karşı koruma gibi durumu olması garip geldiwasntme~~
Koruma ile alakası yok hocam. Kurulumdan kaynaklı büyük ihtimalle. Meta dosyası yazılırken root kısmı unutulmuş olabilir. o yüzden kurulumda yoksayıyordur

Oyla:

abdulsamet.oger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Üniversite (Hemşirelik)
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Koruma ile alakası yok hocam. Kurulumdan kaynaklı büyük ihtimalle. Meta dosyası yazılırken root kısmı unutulmuş olabilir. o yüzden kurulumda yoksayıyordur

Anladım hocam, çok teşekkür ediyorum. clap~~ Konu çözüme kavuştu. Admin beylerden ricam, konu kilitlenebilir veya silinebilir.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt