Çözüldü Eu rom (9.10.31) mobil veri uyarı tacizi

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu beta 9.10.31
Telefon Modeli
9t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar , Türkçe ve İngilizce google araştırması yaptım bulamadim...

Ayarlar sekmesinde kurcalamadigim seçenek kalmadi çözemedim (veri planı ayarlama , yok trafiği düzenleme vs vs , hatta pil ayarlarını bile kurcaladım o derece)

Mobil veri açıkken internette dolastigimda , 1 dakikada bir bu uyarı çıkıyor . Ve beni gerçekten çok sinir ediyor...büyük bir ihtimalle çözüm gözünün önünde ama ben kaçırıyorum . Bu ayarı nasıl kapatmam gerekiyor , yardımcı olur musunuz teşekkürler ...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Ayarlar - Sım kartlar & mobil ağlar - Veri planını ayarla - Veri kullanım ayarları - Veri Planı kısmından uyarı düzeyini ayarlayabilirsiniz. Gene Veri kullanım ayarları kısmından Veri kullanım bildirimlerini kapatabilirsiniz. Siz direkt Veri kullanım ayarları kısmından Veri kullanımını ve Bildimlerini kapatın.

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar - Sım kartlar & mobil ağlar - Veri planını ayarla - Veri kullanım ayarları - Veri Planı kısmından uyarı düzeyini ayarlayabilirsiniz. Gene Veri kullanım ayarları kısmından Veri kullanım bildirimlerini kapatabilirsiniz. Siz direkt Veri kullanım ayarları kısmından Veri kullanımını ve Bildimlerini kapatın.
Hocam öncelikle yardımın için çok teşekkür ederim , ayarlarimin hepsi aşağıdaki şekilde , fakat sorun hala devam ediyor . Acaba atladigim bir nokta mi var ? Bir bakabilir misin ? Bir de anladığım kadarıyla (yanılıyor da olabilirim) , tarayıcı üzerinden bir video dosyası oynatilacagi zaman (mesela reklam) çıkıyor bu uyarı ...

Ayarlarim bu şekilde

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Hocam öncelikle yardımın için çok teşekkür ederim , ayarlarimin hepsi aşağıdaki şekilde , fakat sorun hala devam ediyor . Acaba atladigim bir nokta mi var ? Bir bakabilir misin ? Bir de anladığım kadarıyla (yanılıyor da olabilirim) , tarayıcı üzerinden bir video dosyası oynatilacagi zaman (mesela reklam) çıkıyor bu uyarı ...

Ayarlarim bu şekilde

Sizin cihazdaki ayar menüsüyle benimki tam olarak aynı değil farklı tabi Veri kullanım bildirimlerinin yanında normalde tik olması lazım onu işaretlediğiniz zaman uyarı vermez siz veri kullanım takibini zaten operatörünüzün uygulamasından yaparsınız onu kapatınca bu uyarıyı almamanız gerekiyor birdaha veri kullanım bildirimlerine basıp o ayarı kapatabilirmisiniz veya içerisine girdiğinizde karşınıza ne çıkıyor

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin cihazdaki ayar menüsüyle benimki tam olarak aynı değil farklı tabi Veri kullanım bildirimlerinin yanında normalde tik olması lazım onu işaretlediğiniz zaman uyarı vermez siz veri kullanım takibini zaten operatörünüzün uygulamasından yaparsınız onu kapatınca bu uyarıyı almamanız gerekiyor birdaha veri kullanım bildirimlerine basıp o ayarı kapatabilirmisiniz veya içerisine girdiğinizde karşınıza ne çıkıyor
Hocam sorun çok alakasız bir yerdeymis, hallettim . Tarayıcı ayarlarına girmek geldi aklıma , orada bir seçenek buldum onu kapattım şimdilik düzelmiş görünüyor . Her şey için çok teşekkür ederim

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Hocam sorun çok alakasız bir yerdeymis, hallettim . Tarayıcı ayarlarına girmek geldi aklıma , orada bir seçenek buldum onu kapattım şimdilik düzelmiş görünüyor . Her şey için çok teşekkür ederim

Sorunu hallettiğinize sevindim. Yardımcı olamadık ama aklınızda bulunsun en azından :)

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Veri Kullanım AYarları'ndan Veri Kullanımı açık mı Kapalı mı?

Oyla:
Üst Alt