Soru Eu oreo rom da kilit ekranı hava durumu?

BurkiPower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
İnş Müh.
Konular
9
Merhaba arkadaşlar. Telefonumda eu rom 8.1.11 kurulu. Geçen sabah çok enteresan bir olay geldi başıma. Sabah kalktığımda ilk elime aldım saat kaç diye, kilit ekranında aşağı tarafta hava durumu bilgisi verdi. Uykulu halde tam incelemedim yeni oreo özelliği diye ama bir dahada gelmedi :) bununla ilgili bi ayarda bulamadım. Varmı bir bilginiz?

osmnunlu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 6
Meslek
Doktor
Konular
3
Merhaba arkadaşlar. Telefonumda eu rom 8.1.11 kurulu. Geçen sabah çok enteresan bir olay geldi başıma. Sabah kalktığımda ilk elime aldım saat kaç diye, kilit ekranında aşağı tarafta hava durumu bilgisi verdi. Uykulu halde tam incelemedim yeni oreo özelliği diye ama bir dahada gelmedi :) bununla ilgili bi ayarda bulamadım. Varmı bir bilginiz?
Hocam konuyla alakalı değil ama romdaki ilk izlenimleriniz nasıl?

Son düzenleme:
Oyla:

BurkiPower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
İnş Müh.
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi genel olarak fakat bugün bi sıkıntı yaşadım romdan mi kaynaklı çözemedim. Suan cok yavaş şarj oluyor.

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
İyi genel olarak fakat bugün bi sıkıntı yaşadım romdan mi kaynaklı çözemedim. Suan cok yavaş şarj oluyor.
Telefonu şarja takın ve takılı haldeyken yeniden başlatın. Bende de o sorun vardı. Bu şekilde düzeldi.
[doublepost=1515954781,1515954701][/doublepost]Aynı rom bende de mevcut. Ufak çaplı sorunlar mevcut. Halledilirse güzel olur. Bir hafta sonraki güncellemeyi bekliyorum ben de. Ama eu beta romda mi6 da kullandığım en iyi güncelleme 7.12.7 idi.

Oyla:

BurkiPower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
İnş Müh.
Konular
9
Telefonu şarja takın ve takılı haldeyken yeniden başlatın. Bende de o sorun vardı. Bu şekilde düzeldi.
[doublepost=1515954781,1515954701][/doublepost]Aynı rom bende de mevcut. Ufak çaplı sorunlar mevcut. Halledilirse güzel olur. Bir hafta sonraki güncellemeyi bekliyorum ben de. Ama eu beta romda mi6 da kullandığım en iyi güncelleme 7.12.7 idi.

Teşekkür ederim deneyeceğim. Peki glabal rom denediniz mi bilmiyorum ama rehber de Türkçe t9 varmı? Yani uğur adlı kişiyi aramam gerektiğinde rehber bulmuyor ugur olursa rehberde onu buluyor :)

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Teşekkür ederim deneyeceğim. Peki glabal rom denediniz mi bilmiyorum ama rehber de Türkçe t9 varmı? Yani uğur adlı kişiyi aramam gerektiğinde rehber bulmuyor ugur olursa rehberde onu buluyor :)
Eu kararlıdan bahsediyorsanız eğer onu denemedim ama dediğim gibi 7.12.7 beta sürümünde hiç sorun yaşamadım ve pil de çok iyi gidiyordu. T9 da da öyle bir sorun yaşamadım. Mesela ben "doğan" kişisini arayacağım zaman tuşluyorum ve çıkıyor betada ama kararlı nasıl şu an bir fikrim yok.

Oyla:

BurkiPower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
İnş Müh.
Konular
9
Eu kararlıdan bahsediyorsanız eğer onu denemedim ama dediğim gibi 7.12.7 beta sürümünde hiç sorun yaşamadım ve pil de çok iyi gidiyordu. T9 da da öyle bir sorun yaşamadım. Mesela ben "doğan" kişisini arayacağım zaman tuşluyorum ve çıkıyor betada ama kararlı nasıl şu an bir fikrim yok.
Hayır eu kararlıdan bahsetmemistim. Glabal beta rom dan bahsediyorum onda bütün sürümlerinde yaşadığım tek büyük sorun benim için

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Hayır eu kararlıdan bahsetmemistim. Glabal beta rom dan bahsediyorum onda bütün sürümlerinde yaşadığım tek büyük sorun benim için
Global beta kullanmadım ama bu sorunu dile getirenler olmuştu. Ğ gibi karakterlerin olduğu kişilerin numarasının son hanelerini tuşlamayı deneyin. Büyük bir sorun değil bence.

Oyla:

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Sonunda bu ayarı buldum. Eu rom kurmuştum deneme amaçlı. İlgili ayar zaten varsayılan olarak açık geliyor ve saat uygulamasının sağ üst köşedeki üç noktada "Sabah raporu" olarak geçiyor...
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

BurkiPower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
İnş Müh.
Konular
9
Sonunda bu ayarı buldum. Eu rom kurmuştum deneme amaçlı. İlgili ayar zaten varsayılan olarak açık geliyor ve saat uygulamasının sağ üst köşedeki üç noktada "Sabah raporu" olarak geçiyor...
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bak gözden kaçmış teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt