Soru Eu Betadan Mi Rooma geçmek için neler yapmak gerek ?

LegalWeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU BETA MIUI 11
Telefon Modeli
Mi Note 3
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar eu beta kullanıyorum ama mi rooma geçmek istiyorum 4 twrp mi yapmam gerek kolayca geçmek gibi bir yöntem var mı tekrardan kurulum ile uğraşmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Merhabalar eu beta kullanıyorum ama mi rooma geçmek istiyorum 4 twrp mi yapmam gerek kolayca geçmek gibi bir yöntem var mı tekrardan kurulum ile uğraşmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
system i silmek yeterli daha da iyi olsun dersek datayı da sil ama en iyisi temiz kurulum temiz kurulum sevmiyorsan yedek al eski romdaan yeni roma geçir

Oyla:

LegalWeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
system i silmek yeterli daha da iyi olsun dersek datayı da sil ama en iyisi temiz kurulum temiz kurulum sevmiyorsan yedek al eski romdaan yeni roma geçir
yedek alma nasıl oluyor çok bilmiyorum detaylı yardımcı olur musun

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Daha önce eu betadan mirooma geçişimde 4 vipe ile geçiş yapıp data yedeğini restore ederek kurulumu tamamladım. Bu şekilde bir cok sorun yaşamadım. Tekrar eu gecmek istedim aldığım yedek yüklemede hata veriyor rom atma işlemi başarısızlıkla sonuçlanıyor du. Tek çare format data yapmak oldu. Size tavsiyem PC mevcut ise format data yaparak kurumu yapın. Yedek için ise mi cloud üzerinden ana ekran yedeği alın. Sizde de aynı hata veeecek die birşey yok tabi önce backup bölümünden full yedek alın daha sonra vipe bölümünden dalvik cache sistem ve datayı silin. Ve romu flaşlayın kurulum bittikten sonra restore bölümünden sadece datayı secerek yedeği geri yükleyin ve reboot edin. Takılma donma olur ise format data ile veya datayı geri yüklemeden tekrar romu kurun.

Son düzenleme:
Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
En sağlıklı yöntem...
Yerel yedeklemelerden sistem ve uygulamalarıızı yedekleyin. Daha sonra twrpden 4 wipe yaparak romu flaslayın. Kurulumu tamamladıktan sonra da yerel yedeklemelerden aldığınız yedekleri geri yüklersiniz ve hiç bir veri kaybınız olmaz.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Oyla:

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Benim size tavsiyem cihazda root var ise migrate isimli uygulamayı Google Play'den infirip root yetkisi verdikten sonra tüm uygulamaları yedek alın daha sonra bu yedeği telefon hafızasından sd kartınıza aktarın( dahili hafızada migrate isimli klasör oluşacaktır o klasörü olduğu gibi aktarın) geçmek istediğiniz romuda sd kartınıza aktarın ki veriler silinceği için romda silinmesin saha sonra twrpye girin 4 wipe( calvic, system, data ve calvik cahche) işaretleyip silin geri gelip instal kısmından romu flaşhlayın sonra tekrar rootlayın( magisik tavsiyemdir ) işlem bittikten sonra system reboot edin cihaz açılsın sonra tekrar twrpye girin instal kısmına girin sonra sd karta aktardığınız yedeği flaşhlayın işlem bitince system reboot edin cihaz açılsın üstte bildirim gelecek ona tıklayın root yetkisi verin aldığınız yedekler yüklenecektir iyi forumlar

Oyla:

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Ben Eu rom stabil 11.0.2'den Mi Room 9.11.21' e 3 wipe (dalvik-cache-sistem) yaparak geçtim.
Tüm programlar ve ayarlar olduğu gibi kaldı ve herhangi bir sorun yok 2 gündür.

Oyla:

LegalWeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Eu rom stabil 11.0.2'den Mi Room 9.11.21' e 3 wipe (dalvik-cache-sistem) yaparak geçtim.
Tüm programlar ve ayarlar olduğu gibi kaldı ve herhangi bir sorun yok 2 gündür.
Dalvik cache sistem neyi siliyor

Oyla:

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek