Soru EU Beta Rom - Pilin Işık Hızında Bitme Sorunsalı

omrfarukarpa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
8
Merhaba,

Eu beta rom desteği sona mı erdi? Öyle mesajlar gördüm de bir sorayım dedim.

Ek olarak eu beta roma gectigimden beri şarjım acayip hızlı gidiyor.

En son olarak 20.9.4 kurulu. Eu beta romdan çıkmam mı gerek? Başka rom yükle derseniz örnek verir misiniz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

disoldiers

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Samsung Galaxy
Konular
4
OneOs gayet güzeldi pil performansı konusunda. Bende kullanıyordum fakat değişiklik olsun diye Mirooma geçtim. Bu da OneOs gibi olmasa da idare eder.

Tnhem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi K40 6/128
Meslek
Öğrenci
Konular
1
beta updateleri 20.9.4 ile sonlandı. Healer Miui veya Abhix Rog Edition kullanabilirsin. Healer en son versiyonu 20.11.11. Abhix Rog Edition son versiyonu ise 20.12.9 .

omrfarukarpa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
OneOs gayet güzeldi pil performansı konusunda. Bende kullanıyordum fakat değişiklik olsun diye Mirooma geçtim. Bu da OneOs gibi olmasa da idare eder.

beta updateleri 20.9.4 ile sonlandı. Healer Miui veya Abhix Rog Edition kullanabilirsin. Healer en son versiyonu 20.11.11. Abhix Rog Edition son versiyonu ise 20.12.9 .
Hangisini önerirsiniz şimdi?

Birde telefonumun 80GB alanı dolu bunlar gitmesin istiyorum rom yüklerken bu mümkün müdür? Ben rom yüklediğim de full resetliyordum çünkü.

Sizi yormuş olacağım fakat artı eksi yönlerini 2-3 madde olarak açıklama olasılığınız varmı?

disoldiers

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Samsung Galaxy
Konular
4
Hangisini önerirsiniz şimdi?

Birde telefonumun 80GB alanı dolu bunlar gitmesin istiyorum rom yüklerken bu mümkün müdür? Ben rom yüklediğim de full resetliyordum çünkü.

Sizi yormuş olacağım fakat artı eksi yönlerini 2-3 madde olarak açıklama olasılığınız varmı?
OneOs romda gördüğüm kadarı ile video kaydettiğinde videoyu oynatmıyordu. Başka bir sorunu yoktu. Ve pil performansı iyiydi.
MiRoom da ise herhangi bir olumsuzluk yok. Batarya performansı globale göre biraz iyi.
Eu Kararlı ise neredeyse global sürümün aynısı yani batarya performansı baya kötü.
Full resetlenmeden rom yüklenmiyor bildiğim kadarıyla...

omrfarukarpa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
OneOs romda gördüğüm kadarı ile video kaydettiğinde videoyu oynatmıyordu. Başka bir sorunu yoktu. Ve pil performansı iyiydi.
MiRoom da ise herhangi bir olumsuzluk yok. Batarya performansı globale göre biraz iyi.
Eu Kararlı ise neredeyse global sürümün aynısı yani batarya performansı baya kötü.
Full resetlenmeden rom yüklenmiyor bildiğim kadarıyla...
OneOs romuna ve MiRoom'a bakacağım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. wasntme~~

İşin üstatlarına sormak lazım full reset atmadan rom kurulabiliyor mu diye smoking~~.

Az araştırma yapıp buraya hangi romu kurduğumu söylerim. Bu zamana kadar halen rom önerilerinizi bekliyorum Idea~~.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
OneOs romuna ve MiRoom'a bakacağım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. wasntme~~

İşin üstatlarına sormak lazım full reset atmadan rom kurulabiliyor mu diye smoking~~.

Az araştırma yapıp buraya hangi romu kurduğumu söylerim. Bu zamana kadar halen rom önerilerinizi bekliyorum Idea~~.
Hangi romu kurdunuz

Üst Alt