Soru Eu beta rom güncelleme bitimi stabile geçiş?

ghostmojo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi note 3
Meslek
Mühendis
Konular
111
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui eu rom
Telefon Modeli
Mi note 3
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar herkese. Cihazım için eu beta romun güncellemesi bitti. Yeni güncelleme almıyor. Sistem uygulamalarının güncellemelerini alamıyorum ve 1 2 bug var. Stabil versiyona geçiş yapalı mıyım? Eu romun getirdiği yüz tanıma vs extra özellikleri stabilde bulabilir miyim? Tüm verileri silmeden geçiş yapabilir miyim evetse. Çok soru sordum kusura bakmayın teşekkürler.

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
45
Hocam bunu siz test edebilirsiniz veri kaybolmasın ddrsen swift backup apk ile tümün üyedek alırsın..sonra temiz kurulum

MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
betadan stabile geçişte veri kaybı yaşanmaz direk güncelleme yükler gibi flashlayabilirsiniz
ancak stabil sürüm çok eskiyse veyahut başka bilmediğimiz bir şey var ise sıkıntı da yaratabilir
her ihtimale rağmen haftalık güncellemeleri dahi yaparken veri yedeklemenizi öneririm hocam
Ayrıca sistem uygulamalarını cihazınız rootlu ise her hangi bir root explorer tarzı uygulama ile dosya konumunun içine apk yı yer değiştirerek güncelleyebilirsiniz

Oyla:

ghostmojo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi note 3
Meslek
Mühendis
Konular
111
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
betadan stabile geçişte veri kaybı yaşanmaz direk güncelleme yükler gibi flashlayabilirsiniz
ancak stabil sürüm çok eskiyse veyahut başka bilmediğimiz bir şey var ise sıkıntı da yaratabilir
her ihtimale rağmen haftalık güncellemeleri dahi yaparken veri yedeklemenizi öneririm hocam
Ayrıca sistem uygulamalarını cihazınız rootlu ise her hangi bir root explorer tarzı uygulama ile dosya konumunun içine apk yı yer değiştirerek güncelleyebilirsiniz
Bu apklarin konumu nerede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu apklarin konumu nerede
System/app da sanırım fakat sistem launcher i bulamadım bu sefer

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt