Yardım EU beta rom ana ekran kasma sorunu

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 11.2 eu 20.1.16 beta rom
Telefon Modeli
Mix 2
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar miui 11.2 eu 20.1.16 beta rom'unu şimdi yükledim. Ana sayfada menüyü sağa sola kaydırırken veya klasör açarken kasma oluyor. Bazen de uygulamaları açarken/kapatırken animasyon kasarak açılıyor/kapanıyor. Ana sayfanın farklı sürümlerin yüklemeyi denedim ama ' resmi olmayan kanallardan yükleme yapılamaz ' hatası verdi. 2-3 kez format data yaptım ama durum hala aynı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Arkadaşlar miui 11.2 eu 20.1.16 beta rom'unu şimdi yükledim. Ana sayfada menüyü sağa sola kaydırırken veya klasör açarken kasma oluyor. Bazen de uygulamaları açarken/kapatırken animasyon kasarak açılıyor/kapanıyor. Ana sayfanın farklı sürümlerin yüklemeyi denedim ama ' resmi olmayan kanallardan yükleme yapılamaz ' hatası verdi. 2-3 kez format data yaptım ama durum hala aynı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?
Rom değiştir hocam eu romda bu sorun çözülmüş değil mirooma geç ya da miuipro

Oyla:

FRANCIS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
P
Cihazım
Mi
Konular
8
20.02 çıktı hocam

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom değiştir hocam eu romda bu sorun çözülmüş değil mirooma geç ya da miuipro
Mi room'da bildirim sorunu sesi gelmeme sorunu var. Bende var diğer kullanıcıları bilmiyorum. Miuipro ücretli sanırım o yüzden vazgeçtim yüklemekten. Rootlu erişimi olan dosya yöneticisi ile düşük sürüm ana sayfa apk dosyası attım. Kopyalamama hatası falan verdi. Bende oradakinin yedeğini alıp sildim önceden kopyalamaya çalıştığımı attım bu seferde ana sayfa tamamen silindi işin içinden çıkamadım.

20.02 çıktı hocam

Kontrol ettim ama güncelsiniz diyor.

Oyla:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Mi room'da bildirim sorunu sesi gelmeme sorunu var. Bende var diğer kullanıcıları bilmiyorum. Miuipro ücretli sanırım o yüzden vazgeçtim yüklemekten. Rootlu erişimi olan dosya yöneticisi ile düşük sürüm ana sayfa apk dosyası attım. Kopyalamama hatası falan verdi. Bende oradakinin yedeğini alıp sildim önceden kopyalamaya çalıştığımı attım bu seferde ana sayfa tamamen silindi işin içinden çıkamadım.

Kontrol ettim ama güncelsiniz diyor.
Hocam lisanslı versiyon mevcut telegramda miuipro fans grubuna bakin indirin, olmadı kesinlikle miroom kur ayarlarını kontrol et en sorunsuz romdur

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Hocam lisanslı versiyon mevcut telegramda miuipro fans grubuna bakin indirin, olmadı kesinlikle miroom kur ayarlarını kontrol et en sorunsuz romdur
Mi room bende sıkıntı çıkardı. Bildirim sorununu geçtim biraz ağır çalışıyordu global stabilden geçtmiştim. Kullanmaya başladığım ilk anda hissettim ağırlığı. EU beta'ya geçtim çok hızlı şekilde çalışıyor. Ana ekran kasma sorunu olmasa mükemmel olurdu. Telegram'dan bakacağım olursa onu deneyeceğim.

Oyla:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Mi room bende sıkıntı çıkardı. Bildirim sorununu geçtim biraz ağır çalışıyordu global stabilden geçtmiştim. Kullanmaya başladığım ilk anda hissettim ağırlığı. EU beta'ya geçtim çok hızlı şekilde çalışıyor. Ana ekran kasma sorunu olmasa mükemmel olurdu. Telegram'dan bakacağım olursa onu deneyeceğim.
Hocam benim bu konuma da bak öyle miroom dene farkı görürsün

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Hocam benim bu konuma da bak öyle miroom dene farkı görürsün

Konuyu görmüştüm denemiştim de pek fark görecek kadar uzun kalmadım mi room'da. Söylediğim sebeplerden dolayı farklı roma geçiş yaptım. Telegram grubuna katıldım ama linkleri nasıl bulacağım onu çözemedim.

Oyla:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Konuyu görmüştüm denemiştim de pek fark görecek kadar uzun kalmadım mi room'da. Söylediğim sebeplerden dolayı farklı roma geçiş yaptım. Telegram grubuna katıldım ama linkleri nasıl bulacağım onu çözemedim.
Hocam telefon global adını yazın çıkıyor

Oyla:
Üst Alt