- Adım
- Emre
- Cihazım
- Mi8 lite
- Konular
- 62
Arkadaşlar kurmayı düşünüyorum herşeyimi silip tertemiz bu şekilde mi 8 lite kullanıcıları tavsiye edermisiniz bu sürümü?
Tek fark ettiğim İngilizce olan hızlı cevaplar seceneğinin Türkçe olmasıTesekkür ederim bir kaç yorum daha yapan olsa ne değiimiş 9. 6.13de Amed
peki twrpden herşeyi silsem wipe kısmından sonra zipi bilgisayardan atsam olur mu?Tek fark ettiğim İngilizce olan hızlı cevaplar seceneğinin Türkçe olmasıonun dışında fark göremedim her iki romda da sorun yaşamdağım için şu hatalar düzeltildi diyemiyorum
Olur geçen birch oldu trwp den bu şekilde hallettim bendepeki twrpden herşeyi silsem wipe kısmından sonra zipi bilgisayardan atsam olur mu?
ozaman twrpden hepsini seçiyorum usta daha sonra indirdigim 9.5.6 sürümünü masaüstünen bilgisayarda cıkan mi8 lite klasörüne atam dogrumuOlur geçen birch oldu trwp den bu şekilde hallettim bende
Evet doğru lütfen ilk önce tüm sistemin yedeğini alın durduk yere stress dolu saatler yaşamayin yedek almak 300 sn sürer . Yedegi pc ye atmak 120 sn.ozaman twrpden hepsini seçiyorum usta daha sonra indirdigim 9.5.6 sürümünü masaüstünen bilgisayarda cıkan mi8 lite klasörüne atam dogrumu