Yardım EU 14.0.2.0 Sorunlarım hakkında

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
Arkadaşlar merhaba. Kayıtlı Redmi note 10 pro 8/128 cihazıma imei kaydı sonrası eu stable 14.0.2.0 custom rom kurdum. Fakat romdan sonra cihazın titreşimi çalışmaz oldu. Cihazı yeniden başlattığım zaten açılıştaki titreşim çalışıyor fakat cihaz açıkken titreşim çalışmıyor.
Yaptığım işlemler: öncelikle ilk rom kurulumu romun içerisinde ki kurulum dosyasından yapıldı twrp ile kurulmadı. Şimdi twrp yüklü dalvik cache/ cache temizliği, ayni romu tekrar indirip kurdum ama nafile.
Titreşim den sonra şimdi de kamera donmaya başladı. Resim çekemiyorum.

Sizlere sorularım şunlar;
* Bu sorunları çözebilmek için herhangi bir dosya varmı flashlama sonrası çözülebilmesi için
* Uzun bir ara vermiştim güncel bilgilerimle hata yapmak istemiyorum. Farklı bir custom rom twrp üzerinden kursam imei silinir mi ?
* Modem vs dosyalarının yedeklerini alsam silinse bile bu dosyaları rom kurulumu sonrası flashlasam şebeke gelir mi ?
* Veya ne yapmam gerekir bilgi verebilir misiniz..
* Önerebileceğiniz stable versiyon olarak sorunsuz güncelleme alabileceğim custom rom varmı . Kursam bile imei silinmemesi için ne yapabilirim?

Şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:

zetec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
melih
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
2
aynı versiyon eu yu bilgisayar üzerinden kurdum üstüne güncel modem dosyasını yazdırdım söylediğiniz sorunlar bende yok titreşim kamera gayet normal çalışıyor

bence global miui 14 temiz kur önce mi flashtan clean all seçili şekilde
kurulum bitince cihaz açılmayacak nv hatası verecek ama imein gitmeyecek
haberservis.comdan modem dosyası yükleyeceksin telefonun açılacak

titreşimini kameranı kontrol et çalışıyorsa sorun yok

tekrar bilgisayardan temiz eu kurabilirsin yine kurduktan sonra açılmayacak modem dosyası yükleyeceksin

en düzgün rom eu veya endonezya bizim cihazlar için diğerleri fantazi aramaya giriyor

Üst Alt