Yardım eski sürüme geri dönme

muhammet.mp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi 8
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mıu 12
Telefon Modeli
mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar herkese selamlar uzun zamandır mi 8 cihazını kullanıyorum ve eski sürüm olan android 9 a geri döndürmek istiyorum.Cihazımın bootloader kilidi açık geldi ritzy garantili bir cihaz,forumda araştırmama göre anti rollback kontrölü yapmamız gerekiyor sanırım. Ben de bu kontröl için gerekli şlemleri yaptım fakat cihazım kendini resetliyor.. bazı forum sıtelerınde bootloader kilidi açık cihazlarda anti rolback kontrolüne gerek yoktur diye bilgi vermiştir.. Bilen birisi bana yardımcı olabilir mi? Şimdi eski sürüme geri döndüğümde bootloader kilidim açık olduğu için cıhazım brick olacak mı olmacayak mı?

nefer071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi 6A
Konular
39
XiaomiToolV2 uygulaması ile bilgisayardan geri dönebilir siniz (Bootlader Kilidiniz Açık Olmalıdır Yapacağınız işlemlerden ben sorumlu değilim)

Oyla:

muhammet.mp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi 8
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
XiaomiToolV2 uygulaması ile bilgisayardan geri dönebilir siniz (Bootlader Kilidiniz Açık Olmalıdır Yapacağınız işlemlerden ben sorumlu değilim)
üstat öncelikle cevap için teşekkür ederim bootloader kilidim acık fakat anti rollback kontrolünü yapamadım bir sorun arz eder mi?

Oyla:

nefer071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi 6A
Konular
39
üstat öncelikle cevap için teşekkür ederim bootloader kilidim acık fakat anti rollback kontrolünü yapamadım bir sorun arz eder mi?
Forumda anti roll back testi için konu var oraya bakabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben anti roll back testi yapmadan o söylediğim uygulama ile yaptım hiç brick olma sorunu ise yaşamadım

Oyla:

muhammet.mp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi 8
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben anti roll back testi yapmadan o söylediğim uygulama ile yaptım hiç brick olma sorunu ise yaşamadım
tamamdır hocam teşekkür ederim sizin bootloader kilidiniz açık mıydı?

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

Oyla:

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Arkadaşlar herkese selamlar uzun zamandır mi 8 cihazını kullanıyorum ve eski sürüm olan android 9 a geri döndürmek istiyorum.Cihazımın bootloader kilidi açık geldi ritzy garantili bir cihaz,forumda araştırmama göre anti rollback kontrölü yapmamız gerekiyor sanırım. Ben de bu kontröl için gerekli şlemleri yaptım fakat cihazım kendini resetliyor.. bazı forum sıtelerınde bootloader kilidi açık cihazlarda anti rolback kontrolüne gerek yoktur diye bilgi vermiştir.. Bilen birisi bana yardımcı olabilir mi? Şimdi eski sürüme geri döndüğümde bootloader kilidim açık olduğu için cıhazım brick olacak mı olmacayak mı?
Hocam gcam için şuraya bir bakın isterseniz.

Oyla:
Üst Alt