Yardım Eski sürüme dönme

• Konbuyu başlatan xmuir
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 494

xmuir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku Emir
Cihazım
redmi note 5
Konular
3
Xiaomi redmi note 5 cihazım var normalde performans iyiydi fakat miui 11 ile birlikte telefonum kasmaya ve ısınmaya başladı benim eski bir sürüme dönme şansım var mı?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bootloader kilidiniz açıksa atabilirsiniz. telefonu yeniden başlatın açılış ekranında unlocked yazıyorsa açık demektir. mi flash ile cihazınıza uygun romu indirip yükleyebilirsiniz. forumda anlatımlar mevcut biraz araştırma yapmanız yeterli. ek olarak mi flashtan rom atarken sadece clean all seçeneği seçili olmasına dikkat edin ve dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın.

xmuir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku Emir
Cihazım
redmi note 5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidiniz açıksa atabilirsiniz. telefonu yeniden başlatın açılış ekranında unlocked yazıyorsa açık demektir. mi flash ile cihazınıza uygun romu indirip yükleyebilirsiniz. forumda anlatımlar mevcut biraz araştırma yapmanız yeterli. ek olarak mi flashtan rom atarken sadece clean all seçeneği seçili olmasına dikkat edin ve dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın.
Bootloader kilidim açık mı değil mi nereden öğrenrenebilirim?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Üstteki mesajımda yazdım telefonu kapatıp açın unlocked yazıyosa ekranın alt kısmında açık demektir.

Üst Alt