Yardım Eski Roma Dönme

akca99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
İphone 4S
Konular
17
Arkadaşlar mi5splus son sürüm miui9 kullanıyorum glob dev rom ancak kulaklık olayı vb birsürü bug ile karşılaşıyorum stabil roma geçmek istiyorum oda android 6ve miui 8 twrpden direk olarak yüklesem sorun olur mu? miui güncelleyici sistem üzerinden yüklemeye çalıştığımda hata veriyor twrpden yüklesem sorun oluır mu yoksa fastboot ile mi atmalıyım?

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Twrp den 4 wipe (sistem,veri,önbellek,dalvik) yapın..Ondan sonra romunuzu flashlayın....Sorunsuz yüklenecektir...

Oyla:

akca99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
İphone 4S
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp den 4 wipe (sistem,veri,önbellek,dalvik) yapın..Ondan sonra romunuzu flashlayın....Sorunsuz yüklenecektir...
bunu yaptığımda dosyalarım silinecek mi? birde direk twrpden instal diyebilirim değil mi? bu işlemlerden sonra

Oyla:

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Yüklü programların silinir, dahili hafızan silinmez hocam. Programların yedeklerini alın... Resim, müzik gibi dosyaların silinmez. Eğer micloud yedeklemesi kullanıyorsan rehber, mesaj ve notlar geri yüklenir, kullanmıyorsan onlarında yedeğini alın...

Oyla:

akca99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
İphone 4S
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüklü programların silinir, dahili hafızan silinmez hocam. Programların yedeklerini alın... Resim, müzik gibi dosyaların silinmez. Eğer micloud yedeklemesi kullanıyorsan rehber, mesaj ve notlar geri yüklenir, kullanmıyorsan onlarında yedeğini alın...
tamamdır hocam çok sağol

Oyla:
Üst Alt