Yardım Eski Harddisk Nasıl Çalışır ?

Black53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Xiaomi Mi9 t
Meslek
Muhasebe
Konular
37
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HDD
Telefon Modeli
HDD
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar selamlar, bundan yaklaşık 7 , 8 yıl önce masaüstü bilgisayarım vardı. Çok eskimişti ve çökünce formatla uğraşmayıp bilgisayarı çöpe attım. atmadan önce de harddiski söküp aldım. şimdi de başka bilgisayara takıp içinde neler kalmış diye bakmak istedim ama pc görmüyor. bağlantıları yaptıktan sonra çalışıyor (içerideki diskin döndüğü hissediliyor) ama dediğim gibi pc hiçbir şekilde görmüyor. var mı yapılacak bir şeyler ?

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
Bilgisarim üzerinde sağ tık aygıt yöneticisine girip oradan disk yönetimine girin diski görüyor mu diye bir bakmanızı ve eğer görüyorsa o ekranın fotoğrafını koyarsanız yardımcı olmaya çalışayım

Oyla:

Black53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Xiaomi Mi9 t
Meslek
Muhasebe
Konular
37
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisarim üzerinde sağ tık aygıt yöneticisine girip oradan disk yönetimine girin diski görüyor mu diye bir bakmanızı ve eğer görüyorsa o ekranın fotoğrafını koyarsanız yardımcı olmaya çalışayım
Şu an çıkardım hocam ama bakmıştım orada da görünmüyor, sadece eski hdd yi bağladığımda ise disk boot failure insert system disk hatası alıyorum

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Şu an çıkardım hocam ama bakmıştım orada da görünmüyor, sadece eski hdd yi bağladığımda ise disk boot failure insert system disk hatası alıyorum

Eski disklerde jumper ayarları olur. Birincil, ikincil disk gibisinden ayarlama için. Bu bacaklar birincil disk olarak ayarlıysa diğer disk ile çakışmaya sebebiyet veriyor olabilir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt