Soru Eski hâle dönmek

1yusufreizz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
16
Merhabalar. Telefonumun eski haline dönmesini istiyorum bl kilidi açık kalabilir ama twrp, magisk kaldırmak istiyorum. Yani tekrardan kendi kendine güncelleme alabilmesini istiyorum. Mümkün müdür böyle birşey yapmak. Anladığım kadarıyla twrp den global rom yükleyip magisk atmazsam twrp kalkacak. Ama yüklediğim global Roma güncelleme gelecek mi? Mesela hiç dokunulmamış telefonda güncelleme geliyo ya onun gibi eskiye dönmek istiyorum. Telefon değişti, özellikleri tam bilmiyorum ve 2 sene boyunca aynı şeyler olup bir anda değişince eski halini çok özledim. Yani tek merak ettiğim global rom yükledikten sonra tekrar güncelleme gelip gelmeyeceği. Uğraşmak istemiyorum çünkü 2 ayda bir rom değiştirmeyi vb.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Merhabalar. Telefonumun eski haline dönmesini istiyorum bl kilidi açık kalabilir ama twrp, magisk kaldırmak istiyorum. Yani tekrardan kendi kendine güncelleme alabilmesini istiyorum. Mümkün müdür böyle birşey yapmak. Anladığım kadarıyla twrp den global rom yükleyip magisk atmazsam twrp kalkacak. Ama yüklediğim global Roma güncelleme gelecek mi? Mesela hiç dokunulmamış telefonda güncelleme geliyo ya onun gibi eskiye dönmek istiyorum. Telefon değişti, özellikleri tam bilmiyorum ve 2 sene boyunca aynı şeyler olup bir anda değişince eski halini çok özledim. Yani tek merak ettiğim global rom yükledikten sonra tekrar güncelleme gelip gelmeyeceği. Uğraşmak istemiyorum çünkü 2 ayda bir rom değiştirmeyi vb.
Fastboot rom yükleyin ve güncelleme gelir ama Recovery den yüklerseniz hiçbir güncelleme gelmez

Oyla:

1yusufreizz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot rom yükleyin ve güncelleme gelir ama Recovery den yüklerseniz hiçbir güncelleme gelmez
Fastboot rom ilk defa duyuyorum hocam. Twrp den yüklemiyecek miyim globali nasıl bir yol izlemem lazım basit adımlarla anlatırsanız çok memnun olurum

Oyla:

Giftrealxs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Redmi note 8
Konular
13
Flashtool programını indir
Global romu internetten aratarak indir
YouTube den flashtool ile rom yükleme yaz zaten görürsün

Oyla:

1yusufreizz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Flashtool programını indir
Global romu internetten aratarak indir
YouTube den flashtool ile rom yükleme yaz zaten görürsün
Yüklendikten sonra başka bir şey yapmama gerek yok değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de mtk işlemcili telefonlar falan yazıyor onları izleyip yaptığımda sorun çıkmaz umarım

Bir de mtk işlemcili telefonlar falan yazıyor onları izleyip yaptığımda sorun çıkmaz umarım
Ha bir de mi flash tool ile de aynı işlem yapılıyor onu denemek daha mantıklı geldi farketmez sanırım

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt