Soru Eski güncellemeyi nasıl geri yüklerim?

zilyoner

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metehan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v11.0.1.0
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Dün MIUI 11 güncellemesi yaptım. Çoğu uygulamalar da ve ayarlar yerinde ağa bağlanılamadı hatası veriyor. Güncellemeyi ellerine yüzlerine bulaştırmışlar açıkçası. Eski sürümü qgeri nasıl yüklerim? Garantisi falan gider mi? İnternetten indirip kuracağım için sistem yavaşlar mı, pil sorunu çeker miyim. Yani benim eski sürümüm ile aynı olur mu? İnternetten indireceğim için soruyorum. Onlar orijinal sürümler mi ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Dün MIUI 11 güncellemesi yaptım. Çoğu uygulamalar da ve ayarlar yerinde ağa bağlanılamadı hatası veriyor. Güncellemeyi ellerine yüzlerine bulaştırmışlar açıkçası. Eski sürümü qgeri nasıl yüklerim? Garantisi falan gider mi? İnternetten indirip kuracağım için sistem yavaşlar mı, pil sorunu çeker miyim. Yani benim eski sürümüm ile aynı olur mu? İnternetten indireceğim için soruyorum. Onlar orijinal sürümler mi ?

Garantili cihaz ise BL açmadan geri dönüş olmaz,BL açmak da garanti dışı bırakabilir,tercih sizin..

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Cihazınız garantili olduğu için size tavsiyem yedeklerinizi alıp cihazı fabrika verilerine sıfırlamanız. Her güncellemeden sonra bu tür sıkıntılar oluyor maalesef.

Oyla:

zilyoner

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metehan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız garantili olduğu için size tavsiyem yedeklerinizi alıp cihazı fabrika verilerine sıfırlamanız. Her güncellemeden sonra bu tür sıkıntılar oluyor maalesef.
Ya Fabrika ayarlarına dönersem sorun çözülür mü? Eğer çözülürse hemen sıfırlayabilirim. Ben sorun çözülmez diye düşünmüştüm.

Oyla:

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
Ya Fabrika ayarlarına dönersem sorun çözülür mü? Eğer çözülürse hemen sıfırlayabilirim. Ben sorun çözülmez diye düşünmüştüm.
mi flash ile rom atarsanız zaten telefon sıfırlanacak hemde garanti dışı kalma durumu var
fabrika ayarları her güncelleme sonrası yapılmalı bence

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Aynen cihazın ayarları içinden fabrika verilerine sıfırlayabilirsiniz ya da hard reset dediğimiz olayı yapabilirsiniz ben hard reset tavsiye ederim. Aşağıda video mevcut. Garantinizi kaybetmemiş olursunuz bu şekilde. Her şey silinecek o yüzden tüm her şeyi yedeklemeyi unutmayın.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

zilyoner

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metehan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
mi flash ile rom atarsanız zaten telefon sıfırlanacak hemde garanti dışı kalma durumu var
fabrika ayarları her güncelleme sonrası yapılmalı bence
Peki diğer arkadaşın dediği hard reseti önerir misiniz? Pek bilgim yok cahilliğime verin.

Oyla:

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Peki diğer arkadaşın dediği hard reseti önerir misiniz? Pek bilgim yok cahilliğime verin.
Hard reset yapmadan önce Ayarlar > Bağlantı & Paylaşım > Wifi, mobil ağları ve kablosuzu sıfırla seçeneğini uygulayın. Aynı sıkıntı bende de oldu bu şekilde çözdüm. Şu an yağ gibi kayıyor Android 10

Oyla:

zilyoner

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metehan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Hard reset yapmama rağmen düzelmedi. Ben böyle rezil bir marka görmedim. Hem eski güncellemeyi yükletmiyosun. Hem yaptığın güncelleme ile batırıyosun. Telefonu mu satacağım. Şu ana kadar çok severek kullandığım bir telefondu. Netflix`e dahi giremiyorum. Yukarı da bildirim geliyor. İşte güvenlik, Tarayıcı falan güncelleme gerektiriyor diye. Güncelleye basıyorum daha sonra ağa bağlanılamadı diyor. Şaka gibi ya. Ghost screen var zaten. Garantiye göndereceğim. Ondan da cevap gelmezse satacağım. Tek çare bu. Her yolu denedim.

Oyla:
Üst Alt