Yardım Erişilebilirlik sorunu, son güncelleme

szr_trace

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
szr_trace
Cihazım
LG_G2
Konular
2
Merhaba, bende cok uzun zamandir telefonlarimda PİE CONTROL programini kullaniyorum. Tek elle telefonu kullanmak icin bire bir. Fakat son gelen guncellemeden sonra bir turlu aktif edemedim. Ekranda resimdeki gibi bir gorsel geliyor ama dokundudun gibi kayboluyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bu program tam olarak ne iş yapıyor? Mi 9 da stock olarak tek el modu diye birşey mevcut.

Ek olarak uygulama yapımcısıyla iletişim kurmayı deneyebilirsiniz, böyle sorunu çözebilir belki.

Oyla:

szr_trace

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
szr_trace
Cihazım
LG_G2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu program tam olarak ne iş yapıyor? Mi 9 da stock olarak tek el modu diye birşey mevcut.

Ek olarak uygulama yapımcısıyla iletişim kurmayı deneyebilirsiniz, böyle sorunu çözebilir belki.
Evet mi9 basit bir tuş var. Pie kontrol bunun cok fazla gelismis hali. Parmaginizi Ekranin sag veya solundan iceri dogru kaydirinca yarim daire şeklinde kayar menü aciliyor. Ve bu menuye istediginiz programlari ( 30 programa kadar atarsiniz ) atayabiliyorsunuz. Ve aralarinda gecis yapabiliyorsunuz. Ayni zamanda geri, ana ekran gibi tuslarda atayabiliyorsuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet mi9 basit bir tuş var. Pie kontrol bunun cok fazla gelismis hali. Parmaginizi Ekranin sag veya solundan iceri dogru kaydirinca yarim daire şeklinde kayar menü aciliyor. Ve bu menuye istediginiz programlari ( 30 programa kadar atarsiniz ) atayabiliyorsunuz. Ve aralarinda gecis yapabiliyorsunuz. Ayni zamanda geri, ana ekran gibi tuslarda atayabiliyorsuz.

Son düzenleme:
Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şimdi shortcutter diye bir uygulama denedim ve sorunsuz çalışıyor gibi isterseniz bir deneyin. Sizin uygulamayıda denedim sorunuz çalışıyor bende.

Oyla:

szr_trace

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
szr_trace
Cihazım
LG_G2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şimdi shortcutter diye bir uygulama denedim ve sorunsuz çalışıyor gibi isterseniz bir deneyin. Sizin uygulamayıda denedim sorunuz çalışıyor bende.

Tsr. Shurtcutteri daha önce duymadim. Deneyecegim. Benim uygulamayi tekrardan sonunda calistirmayi basamdim. Ama nasil oldu gercekten bilmiyorum. Sorun neydi anlamadim.

Oyla:
Üst Alt