Yardım Erase All Data Ekranı

tupcuremzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Selam arkadaşlar, az önce MIUI'a geri dönmek üzere SHRP üzerinden eu 20.3.5_v11 versiyonunu indirip format data diyerek telefona kurdum ve ardından modemi flaşladım ancak şu an telefonu açarken mi ekranından sonra siyah ekran geliyor ve erase all data tuşu çıkıyor sadece. Altta ise "Encryption was interrupted and can't complete. As a result, the data on your phone is no longer accesible. To resume using your phone, you need a perform factory reset, you'll have an opportunity to restore any data that was backed up to your Google account." şeklinde yazı yazıyor. Ne yapmam gerek şu an? Daha önce hiç böyle bir hatayla karşılaşmamıştım.

Nostradamus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
Selam arkadaşlar, az önce MIUI'a geri dönmek üzere SHRP üzerinden eu 20.3.5_v11 versiyonunu indirip format data diyerek telefona kurdum ve ardından modemi flaşladım ancak şu an telefonu açarken mi ekranından sonra siyah ekran geliyor ve erase all data tuşu çıkıyor sadece. Altta ise "Encryption was interrupted and can't complete. As a result, the data on your phone is no longer accesible. To resume using your phone, you need a perform factory reset, you'll have an opportunity to restore any data that was backed up to your Google account." şeklinde yazı yazıyor. Ne yapmam gerek şu an? Daha önce hiç böyle bir hatayla karşılaşmamıştım.
Hocam Ekranda tam olarak şöyle yazıyor

Şifreleme kesildi ve tamamlanamıyor. Sonuç olarak, telefonunuzdaki verilere artık erişilemez. Telefonunuzu kullanmaya devam etmek için fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi gerçekleştirmeniz gerekir; bu, cihazınıza yedeklenmiş olan tüm verileri geri yükleme şansınız olur.

Oyla:

tupcuremzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonumdaki verilerim bilgisayarda vardı dolayısıyla zaten format data yapıp kurmuştum romu ama az önce farklı forumlarda dosya sistemi f2fs ve ext4 ile ilgili bir şeyler okudum. Bununla ilgisi var ise eğer SHRP'de romu flaşlarken bu seçeneği nerde bulabilirim bilginiz var mı?

Oyla:

Nostradamus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
Telefonumdaki verilerim bilgisayarda vardı dolayısıyla zaten format data yapıp kurmuştum romu ama az önce farklı forumlarda dosya sistemi f2fs ve ext4 ile ilgili bir şeyler okudum. Bununla ilgisi var ise eğer SHRP'de romu flaşlarken bu seçeneği nerde bulabilirim bilginiz var mı?
Hayır hocam o konu hakkında bilgim yok

Oyla:

tupcuremzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Dosya sistemini ext4'e çevirdiğimde sorun çözüldü arkadaşlar, bu sorunla karşılaşan olursa dosya sistemini f2fs'den ext4'e çevirmesi sorunu çözecektir diye düşünüyorum bende olduğu gibi :)

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Dosya sistemini ext4'e çevirdiğimde sorun çözüldü arkadaşlar, bu sorunla karşılaşan olursa dosya sistemini f2fs'den ext4'e çevirmesi sorunu çözecektir diye düşünüyorum bende olduğu gibi :)
Ben hala SHRP ile Rom kurmaya çekiniyorum. Biraz değişik bir recovery :Dhaha--

Oyla:

tupcuremzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Ben hala SHRP ile Rom kurmaya çekiniyorum. Biraz değişik bir recovery :Dhaha--
Valla görsel olarak harika ama tabii böyle bir sorunla da ilk kez bunda karşılaştım. Mi 8 se zaten insanı çok yoruyor her konuda :)

Oyla:

mrt3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
xiaomi
Konular
0
Merhaba dediğiniz gibi yaptım ama sorun çözülmedi. :( yüklemeye çalıştığım rom: miui_MIMAX3Global_V12.0.1.0.QEDMIXM_83ae0d72cd_10.0
Olmayınca ben de V11 e geri döndüm cihaz açıldı şuan :/
Recovery: OrangeFox

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Ben bu hatayla wipesiz downgrade yapmaya çalışınca karşılaşmıştım. Format data yapmadan çözülmüyor malesef. Dosyalarda bir problem olduğunu söylüyor.

Oyla:

mrt3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
xiaomi
Konular
0
SORUNU ÇÖZDÜM
Benim cihazdaki sorun şuymuş: OrangeFox recoveryi kurcalayınca buldum deneye yanıla.

Twrp menü bölümündeki "Magisk Manager" kısmında Diğer/"Parolayı kaldır" varmış. Bunu uygulayınca miui.v12 yi kurdu şimdi. Vay arkadaş...

=> OrangeFox/Menu/MagiskManager/Diğer/Parolayı kaldır olay buymuş.

Oyla:
Üst Alt