- Adım
- Okan
- Cihazım
- Pocofone f1
- Konular
- 4
Bl kiliti kapalıyken rom yükleme yapamazsınız.Global sürüm yüklü, 10.3.6, bl kilidi kapalı
Rom yükleme işi mi flashdan yapılıyor..kilit açık olması lazım demişsinizde..global rom yüklüyken bl kilit açılmaz..cihazda china veya developer rom yüklü olmalı..yanlısmı biliyorumBl kiliti kapalıyken rom yükleme yapamazsınız.
Rehber - Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Yanlış biliyorsunuz global rom yüklüyken bl açılır. Hem bl açılmadan developer rom nasıl yükleyeceksin?Rom yükleme işi mi flashdan yapılıyor..kilit açık olması lazım demişsinizde..global rom yüklüyken bl kilit açılmaz..cihazda china veya developer rom yüklü olmalı..yanlısmı biliyorum
Sanırım şaka yapıosunuzYanlış biliyorsunuz global rom yüklüyken bl açılır. Hem bl açılmadan developer rom nasıl yükleyeceksin?![]()
Siz yapamımıșsınız globalde bl açılır. Yukarıda yanlış yazmışımSanırım şaka yapıosunuzbende mi6 var global yüklüyken unlock yapamadım..güncelleme paketi bölümünden developer rom yükledim..sonra unlock yaptım
Hocam bide klasör dizinini C:\rom olarak ayarlayıp deneyinMerhaba arkadaşlar, Pocophone F1'de bir önceki sürüme dönmek istediğimde bu hatayı alıyorum. Çözümlerinizi bekliyorum.