Yardım EPİC ROM

dekor67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tanju
Cihazım
Mi 6
Meslek
Memur
Konular
28
arkadaslar bu epic rom en iyi sarji gidiyor dediler ama ben yukledim hicte oyle deil glbal rom daha uzun gidiyor gibi geldi bana yani epic sarn konusunda iyi deil SİZCE

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Son China Beta romlarinda fazla batarya tüketimi var, bu da ister istemez China Betayi kullanan romlara yansıyor. Eski romlari denemenizi tavsiye ederim.

Oyla:

cenedi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Appak
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
0
arkadaslar bu epic rom en iyi sarji gidiyor dediler ama ben yukledim hicte oyle deil glbal rom daha uzun gidiyor gibi geldi bana yani epic sarn konusunda iyi deil SİZCE

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence de en iyisi epic..... Ama bunu cihaza göre sınıflandırmak lazım hocam. Mi6 için olmayabilir ama mi5s için şu anda en iyisi bu.
Ayrıca bu haftalık değiştir. Yani geçen hafta eu iyi giderken bu hafta epic gider. Bunu devamlı iyi yada kötü diyemeyiz malesef.

Oyla:

cenedi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Appak
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
0
Mi5 için de durum farklı değil.

Miuipro,eu,epic rom'un üçünüde denedim. En iyisi epic. Özellik az,o yüzden batarya tüketimi iyi. Ayrıca bildiim kadarıyla bu adamlarda mi5s için 2 cins rom var. Hem global beta tabanlı hemde china tabanlı olarak. Ben global beta kulannıyorum. Memnunum. Ama yine diyorum bu mi5s için geçerli. Epic rom'un ana sayfasından kontrol ettiğimde bu seçenkler mi5 ve mi6 için malesef yok. O yüzden batarya tüketimi sizin cihazlarda farklı olabilir.

Oyla:
Üst Alt